Plànol curt de María Patiño, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Socialité'

María Patiño envia un missatge especial durant les vacances amb Ricardo Rodríguez

María Patiño ha deixat clars els seus sentiments amb una publicació

María Patiño ja fa uns dies que ha tornat a Espanya després d'estar a Amèrica gravant un programa per a Netflix. Després de tornar, el que ha fet ha estat marxar de vacances amb el seu marit, Ricardo Rodríguez.

María, tot i que està descansant, continua mantenint-se molt activa a les xarxes socials. Per aquest motiu, es troba compartint amb els seus seguidors diverses publicacions que deixen clar com està gaudint de les seves vacances.

És més, a l'última que ha realitzat ha llançat un missatge especialment romàntic.Sí, perquè amb poques paraules ha deixat clar què sent pel seu xicot.

María Patiño publica unes paraules molt romàntiques durant la seva escapada amb Ricardo Rodríguez

María Patiño, després d'alguns compromisos com participar en el podcast de Carlota Corredera, ha marxat de vacances en concloure la seva feina per a Netflix. En concret, s'ha desplaçat fins a Fuerteventura, on té casa, per descansar, relaxar-se, viure l'estiu i, sobretot, gaudir del seu marit.

Fins ara, ha anat pujant a les xarxes algunes instantànies d'aquests dies tan especials que està compartint amb Ricardo. Tot i això, ha estat la seva última publicació la que ha cridat més l'atenció. Ho ha fet perquè amb la frase que ha escrit ha deixat de manifest que està tan enamorada del noi com si fos el primer dia.

Maria, en efecte, ha pujat una fotografia de si mateixa en biquini i de genolls a la platja. Imatge en què mira fixament la càmera, després de la qual es troba ell. I, juntament amb ella, ha escrit el text següent: «L'important no és la foto, és el teu ull».

Així, ha exposat que l'estima, que està encantada al seu costat i que li agrada com la mira en tot moment. Vaja, que segueix tan enamorada com sempre i això que ja han estat junts la barbaritat de 17 anys. Una relació que es va iniciar a Sevilla, on es van conèixer, quan ella intentava superar la separació del pare del seu únic fill.

Des d'aleshores han aconseguit forjar una parella sòlida, que ben aviat celebrarà el tercer aniversari de casament. I això és gràcies a l'amor que es continuen professant i que, encara que concisament, demostren a les xarxes. Precisament, ho ha fet ell aquests dies pujant una instantània dels dos junts i abraçats durant les vacances estivals.

María Patiño amb Ricardo Rodríguez abraçats a la platja
María Patiño està passant-s'ho d'allò més bé amb Ricardo | instagram , richorodriguez

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Patiño ha generat crítiques ferotges amb la seva publicació

María Patiño n'ha compartit l'esmentada fotografia a la sorra sense saber què passaria. És cert que hi ha seguidors que li han escrit missatges piropejant-la.

Per això, hi ha comentaris com «Estàs molt mona», «Guapa» i «El cos d'aquesta dona no és normal». «És la Jennifer López espanyola». Però és que són moltíssims més els internautes que han aprofitat aquesta instantània per atacar-la.

Muntatge de fotos de María Patiño amb cara de sorpresa en un plató de televisió
María Patiño està rebent molts atacs després de la seva última publicació | Mediaset

Exactament n'hi ha que l'han titllada de “vulgar” per la postura amb què apareix i que l'han aprofitada per insinuar les seves preferències en la intimitat amb el marit. Això sense oblidar els que directament l'han atacada pel seu físic o pel seu «afany de protagonisme».

Exemples d'aquests atacs són aquests: «Ja tens una edat per fer aquestes ximpleries amb aquestes postures», «Així. Molt natural jajaja» i «La foto no t'afavoreix».

Sense oblidar tampoc: «Que ridícula és», «Ja no sabem què fer per cridar l'atenció» i «Quina postura lletja per posar. No és gens afavoridora».

Afortunadament, Maria ha tingut, davant de tantes crítiques nocives, alguns defensors. Han donat la cara per ella afirmant: «A la gent que la critiqueu, per què la seguiu? Segurament, no teniu vida per atendre». Sense oblidar que també han escrit: «Cadascú posa com li dona la gana».