L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa

'Sálvame' triomfa lluny de Telecinco: quan s'emetrà a Netflix

'Sálvame' té el suport de l'audiència després de Telecinco

'Sálvame' segueix fent parlar setmanes després d'haver emès el seu últim programa a Telecinco. Diversos dels seus col·laboradors es troben gravant un nou xou que tindrà com a escenaris Miami i Mèxic. Aquesta nova versió de 'Sálvame' serà la gran aposta de Netflix que triomfa fins i tot abans de la seva estrena.

Aquesta aventura americana que protagonitzen els col·laboradors més coneguts de 'Sálvame' els va portar en primer lloc a Miami. Allí van intervenir a l'espai 'Siéntese quien pueda' d'Univisión on Belén Esteban va tenir ocasió de parlar, entre altres temes, de la seva amistat amb Rosalía. Ara els tertulians són a Mèxic, una altra parada en la seva particular aventura de trobar feina a Amèrica.

La mateixa Belén era de les primeres a compartir amb tots els seus seguidors el seu nou destí. «Bon dia Mèxic», escrivia a Instagram al costat d'una imatge que apareix amb el logo de la pel·lícula 'Barbie'. Vestida en color rosa i sostenint unes crispetes de blat de moro, la tertuliana posa somrient immersa en el seu nou projecte laboral.

Netflix continua amb els enregistraments de 'Sálvame' a Amèrica

També Chelo García Cortés en aterrar a l'aeroport de Mèxic, compartia una foto envoltada de maletes, amb la seva companya Lydia Lozano. «Arribem a Mèxic... continua l'aventura», escrivia la periodista. Al costat dels col·laboradors, a més, hi ha un gran equip de professionals, entre ells el que va ser director de 'Sálvame', David Valldeperas.

Terelu Campos, per la seva banda, també ha donat més detalls d'aquesta experiència al blog de Lecturas en què escriu habitualment. «El que estem fent aquí està resultant una experiència esgotadora», afirma la filla de María Teresa Campos. La col·laboradora de 'Sálvame' assegura haver estat «24 hores seguides sense saber què és dormir ni tombar-me en un llit».

L'equip de 'Sálvame' a l'aeroport amb diversos objectes del programa
Els col·laboradors de 'Sálvame' viatgen a Amèrica per gravar la nova versió del programa | GTRES

Unes paraules que deixen entreveure el ritme de treball a què estan sent sotmesos. «Em vaig aixecar a les cinc del matí i em vaig ficar al llit a la mateixa hora. Ostres, això és més difícil del que pensava!», lamenta la tertuliana.

A més, explica que a l'espai «està aflorant com som tots. Cadascú amb el seu estil, i crec que aquest és l'encant del que estem fent», i avança que veurem «una versió nostra molt particular».

Campos es mostra optimista «Tots esperem que us agradi i us enganxi. Treballem amb la calor més infernal que us pugueu imaginar», apunta. Un projecte en què estan posant «moltíssima emoció i sabent que seria el rodatge més dur de la nostra vida».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu no amaga la il·lusió que tot l'equip està posant en aquesta nova etapa: «La vida et dona sorpreses i el que veureu us sorprendrà molt». De moment no es coneix quin serà el títol definitiu de l'espai. Tampoc la data exacta de l'estrena, potser el més lògic seria esperar-la per als darrers mesos d'aquest 2023 o al començament del 2024.

Quan s'estrenarà el nou 'Sálvame' a Netflix

Kiko Matamoros, Kiko Hernández , Chelo García Cortés, Belén Esteban, Maria Patiño, Lydia Lozano, Víctor Sandoval i Terelu Campos donaran molt a parlar. Mentre es coneixen més dades sobre l'estrena, els seus protagonistes estan deixant pinzellades del periple per Amèrica. Els uns i els altres comparteixen amb els milers de seguidors pistes de com està sent la seva experiència més enllà de l'oceà.

Netflix, per la seva banda, va fer una publicació el 23 de juny passat anunciant l'arribada de 'Sálvame' a la plataforma. A més de les primeres fotos de l'equip complet, unes paraules apareixien escrites amb ells: «El seu currículum és l'afecte de tota aquesta gent. A veure si l'aprecien a l'altra banda de l'oceà. Properament».