Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una foto d'Emma García i del logotip de 'Fiesta'

Les audiències d'ahir aclareixen quin és el futur d'Emma García a Telecinco

Les audiències d'ahir han dictat una sentència ferma

Les audiències d'ahir eren esperades avui per les diferents cadenes, ja que tenien curiositat per veure com havien funcionat les propostes per al festiu 1 de maig. I la veritat és que els resultats han estat dispars per a elles. Així, per exemple, Mediasetno està especialment satisfet amb allò aconseguit.

I és que, entre altres coses, les audiències han deixat reflectit que el futur d'Emma García amb el seu programa està cada cop més a la corda fluixa. Sí, perquè no acaba de convèncer el públic, després de veure el 'share' que ha aconseguit.

Les audiències d'ahir qüestionen la continuïtat de la presentadora

Ahir, les audiències no van ser positives per al grup italià i, més en concret, per a l'espai 'Fiesta', que presenta Emma. I no ho van ser perquè han deixat de manifest que no va aconseguir ser líder de la franja horària.

Els resultats han exposat que el programa va ser derrotat per la pel·lícula 'Intocable', que va emetre Antena 3. Aquest 'film' va collir el 13,4% de 'share' i 1.362.000 espectadors. Tot mentre aquest format de Telecincova haver de conformar-se amb la segona posició respecte a les audiències, un 11,8 % i 1.120.000 seguidors.

És més, García i el seu equip van ser 'destrossats' encara més quan van coincidir en emissió amb el concurs 'Pasapalabra'. Sí, perquè el programa de Roberto Leal va collir un 15,2% de 'share' i 1.464.000 espectadors.

Imatge d'Emma García enfadada al plató del programa 'Fiesta'
Les audiències no han estat positives per a Emma i el seu equip | Mediaset

D'aquesta manera, les audiències han deixat molt clar que 'Fiesta' segueix sense captivar ni convèncer al públic. I la veritat és que això passa des que va començar a emetre's en substitució de 'Viva la vida'. Un programa que sempre oscil·lava entre el 12% i el 13% de quota de pantalla.

L'únic cop que l'espai actual dels caps de setmana va estar als percentatges del seu predecessor va ser fa mesos. En efecte, va aconseguir un 12,9% quan va destapar l'afer que havien tingut Jorge Pérez i Alba Carrillo a la festa nadalenca d'Unicorn.

Les audiències ja sabem que no cauen retudes a l'espai d'Emma, s'estimen més veure una pel·lícula que a ell. Per això, els seus resultats d'espectadors estan sempre per sota del que s'esperava. I això, com és lògic, segueix tenint-lo cada vegada més a la corda fluixa, de manera que la seva presentadora i tot l'equip podrien ser acomiadats en qualsevol moment.

Imatge d'Emma García plorant al programa 'Fiesta'
El format no acaba de captivar l'audiència | Mediaset

Les audiències donen més garrotades al grup italià

Les esmentades audiències d'ahir també han donat un altre revés a Mediaset respecte al  'prime time'. Sí, perquè el grup esperava aconseguir el lideratge de la nit amb el debat de 'La Isla de las Tentaciones', un dels grans èxits de la temporada, però no va ser així.

El triomf d'aquesta franja va ser per a 'Masterchef' de La 1, amb un 14,2% de 'share' i 1.341.000 espectadors. I la segona posició va ser per a la sèrie 'Hermanos', d'Antena 3, que va obtenir un 12% i 1.208.000 seguidors.

Concursants de la sisena temporada de 'La Isla de las Tentaciones' a la platja
Les audiències d'ahir també han donat una garrotada a 'La Isla de las Tentaciones'| TELECINCO

Amb aquest panorama, Telecincos'haurà quedat perplex en veure que es va haver de conformar amb la medalla de bronze, un 10,5 %. I segur que no s'esperava aquest fracàs estrepitós veient els índexs d'audiències que li havia estat donant fins ara el format de Sandra Barneda.

Però és que aquest debat pràcticament ja no tenia interès per al públic, perquè al lliurament anterior, 'La Isla de las Tentaciones 6: seis meses después', es va donar a conèixer la situació de les parelles participants en aquesta edició.