Primer pla de Patricia Pardo amb el rostre seriós

Les audiències aclareixen si Patricia Pardo és imprescindible a Telecinco

Les audiències no han deixat cap dubte

Les audiències d'ahir eren molt esperades avui per totes les cadenes i els espais, que volen saber els resultats. I entre tots aquests n'hi ha un que ha cridat especialment l'atenció. En concret, es refereix a 'El programa del verano' i a com ha afectat l'absència de Patricia Pardo.

Les audiències d'ahir en aquest sentit han aclarit contundentment si resulta imprescindible en el format o no. I la veritat és que la conclusió no deu haver agradat gens a la gallega.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les audiències d'ahir parlen alt i clar

Les audiències d'ahir tenien interès per saber quin espai va ser líder del prime time, cosa que finalment va aconseguir el 'Grand Prix'. Però també suscitaven curiositat per descobrir com havia respost el programa matinal de Telecinco a la marxa de Patricia Pardo. I la veritat és que el resultat que han donat en aquest sentit ha estat molt clar.

Han determinat que la dona de Christian Gálvez no és imprescindible per al format de Mediaset. Així ho demostra el fet que aquest no se'n va ressentir en absolut. Va ser líder de la seva franja horària, aconseguint un 14,1% de share i 402.000 espectadors.

Captura d''El Programa d'Ana Rosa' del 18 de maig de 2023, on Patricia Pardo amb rostre seriós
Les audiències d'ahir han deixat clar que no se'n va notar l'absència | Mediaset

Beatriz Archidona ha estat qui ha substituït Patricia, que també exerceix com a influencer. Ho ha fet després que aquesta, de manera inesperada després de l'anunci del seu embaràs, hagi marxat de vacances. I la nova presentadora, que també va ocupar el mateix lloc l'estiu passat, ho ha fet molt bé, segons les audiències mostrades.

Vaja, que la gallega ha d'estar contenta pel que fa al format, però no amb el que li toca. És clar, perquè s'ha vist que sense la seva presència funciona igual o fins i tot millor. I això Mediaset ho pot tenir en compte en aquest moment convuls i de canvis que està vivint.

Temerà que se la substitueixi o directament que deixin de comptar amb ella? Potser. Caldrà esperar per veure quin és el seu futur professional, després que Ana Rosa, la seva cap, hagi marxat a les tardes i després que els matins els ocupin Ana Terradillos i Joaquín Prat.

Les audiències preocupen relativament Patricia Pardo

Les audiències d'ahir no han pogut ser més contundents amb Pardo i ella pot estar preocupada, però fins a cert punt. Ara el que li importa és gaudir del seu matrimoni amb Christian i de les seves filles així com procurar que l'embaràs vagi bé.

De la mateixa manera, també està molt centrada a posar a punt la casa que es va comprar amb el seu marit el mes de febrer passat. Segons ha revelat Semana, es tracta d'un habitatge nou que està situat a Sada (Galícia) i que serà el seu refugi en escapades i vacances. Se sap que compta amb un total de 612 metres quadrats construïts i que s'emmarca en una parcel·la de 1.617 metres quadrats.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Més que les audiències, li preocupa ara la seva vida personal | GTRES

Semisoterrani, dues plantes, garatge, magatzem i una gran piscina són algunes de les característiques d'aquesta residència, que volen personalitzar. Desitgen donar-li un toc personal per sentir-s'hi com a casa, encara que sigui per a períodes de temps puntuals, ja que viuen a Madrid per feina. Això sí, aquest immoble és propietat de Christian en tres quartes parts i de Patricia en només una.

Així doncs, encara que les audiències han pogut ferir-la, la gallega té ara moltes coses més importants en què pensar i per preocupar-se.