Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesús Vázquez amb rostre neutre

Les audiències d'ahir expliquen si Jesús Vázquez estarà molt de temps a Telecinco

Els espectadors d''¡Allà tu!' han mostrat quina és la seva postura

L'audiència ahir, primer diumenge de setembre, va sorprendre Jesús Vázquez amb una dada que pocs esperaven. En la seva última emissió, el presentador del concurs '¡Allà tu!' va congregar un nombre d'espectadors que mostra si l'espai ha de seguir o no a l'horari de màxima audiència de Telecinco. La cadena ha de replantejar-se de nou si la seva aposta pel mític espai li resulta rendible o no.

Pocs dies abans que el presentador bufi les espelmes del seu 58è aniversari, Jesús Vázquez va veure com '¡Allà tu!' s'enfonsava en l'horari de màxima audiència de Telecincoaquest diumenge. El concurs va registrar en la seva última emissió un preocupant 7,8 % de quota de pantalla i la xifra d'audiència més baixa de tota la temporada, 818.000 espectadors.

L'audiència deixa clar què pensa d''¡Allà tu!' en la seva darrera emissió a Telecinco

Aquestes xifres mostren una reculada de 9 dècimes i 28.000 televidents. Malgrat aquest descens d'audiència, el programa de Jesús Vázquez té signada la renovació per a una segona temporada. Per tant, pròximament tindrà l'oportunitat de millorar aquestes dades amb què s'ha acomiadat dels seus seguidors.

És possible que les noves entregues no s'emetin diumenge, el dia que ocupen des de la seva estrena. Cal tenir en compte que Telecincoestrena 'GH VIP 8' el pròxim dijous 14 de setembre. Amb el 'reality' també començaran els debats del programa, que històricament s'ofereixen els diumenges.

Nou logo de Gran Germà VIP
La pròxima estrena de 'GH VIP' podria canviar el dia d'emissió d''¡Allà tu!'. | Mediaset

La dada d'audiència d''¡Allà tu!' d'ahir va contribuir que Telecincotornés a caure al tercer lloc en el rànquing del dia. La principal cadena de Mediaset es va col·locar darrere de La 1, que va encapçalar el dia amb un 11,4 % i d'Antena 3, que va obtenir una audiència mitjana de 10,5 %.

La pel·lícula 'Uncharted' emesa per la televisió pública va liderar l'horari de màxima audiència amb un 15,7 % de quota i 1.877.000 espectadors. Una dada que la converteix en una de les ficcions més vistes dels últims mesos a l'horari de màxima audiència de diumenge.

Antena 3, per la seva banda, va oferir un nou capítol de la sèrie turca 'Secretos de familia', amb què va guanyar audiència respecte al seu anterior episodi. En aquesta última entrega va anotar un 11,1 % de quota i 1.076.000 espectadors. Una dada que indica una millora de 8 dècimes i 180.000 seguidors en relació amb l'anterior.

Més enllà de les cadenes de més audiència, 'Cuarto milenio' va anotar amb una reposició una quota de pantalla del 5,9 % i 493.000 televidents a Cuatro. El cinema de laSexta es va haver de conformar amb un 4,1 % i 498.000 espectadors amb '¡Shazam!' i un 3,8 % i 208.000 amb 'El poder del tai chi'.

El Mundial de Bàsquet atrau l'audiència el dia que Espanya queda eliminada de la competició

El minut d'or se'l va emportar el Campionat del món de bàsquet. La trobada esportiva va congregar a les 17.23 h a La 1 un total de 2.545.750 espectadors i va registrar una quota de pantalla del 22,3 %. La Selecció Espanyola finalment va quedar eliminada del Mundial després de perdre davant del Canadà i no jugarà quarts del Mundial per primera vegada.

Va ser a la franja de sobretaula, en què la cadena pública va liderar amb un 15,3 % de quota i 1.732.000 televidents. Tot i això, l'eliminació de la Selecció Espanyola perd el principal reclam que el torneig tenia per a l'audiència.