Primer pla de Kike Calleja somrient al 2023

Kike Calleja explica amb qui ha passat la nit María Teresa Campos a l'hospital

Kike Calleja dona més detalls de l'estat de salut de la popular presentadora

María Teresa Campos està ingressada a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz des de diumenge passat. La seva família al complet està pendent de la seva evolució després de conèixer-se que pateix insuficiència respiratòria aguda. Ha estat el periodista Kike Calleja qui ha facilitat tots els detalls de la darrera hora sobre el seu estat de salut.

La periodista i locutora María Teresa Campos ingressava d'urgència aquest diumenge al centre hospitalari. Segons l'últim comunicat mèdic, emès a petició de la senyora Terelu Campos i Carmen Borrego, el seu pronòstic és reservat dins de la gravetat.

Kike Calleja ha explicat com ha passat la nit María Teresa Campos

Era 'El programa del verano' el que revelava avui a primera hora l'evolució de la matriarca de les Campos. «Ha passat la nit tranquil·la», revelava Pepe del Real. El col·laborador Kike Calleja aportava més dades i explicava que Terelu Campos ha estat l'encarregada de passar-hi la primera nit.

Informe de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz en què comunica que María Teresa Campos ha estat ingressada el dia 3 de setembre de 2023
Des del centre hospitalari on roman ingressada, María Teresa Campos van emetre un comunicat sobre la seva salut | Telecinco

El periodista ha explicat que han fixat torns per anar quedant-s'hi i no deixar-la sola en cap moment. «Ahir vaig estar a l'hospital, vaig estar amb Terelu», afirmava Calleja, «perquè estava preocupat per com es trobava Teresa. Al llarg del cap de setmana va anar patint complicacions, i diumenge al matí van decidir traslladar-la a l'hospital».

De moment, segons l'esmentat periodista, «li han donat tractament i estan veient com evoluciona. Aquestes hores són importants». Calleja, a més, assegura, que Carmen Borrego i Terelu Campos no volen que es malinterpreti la informació referent a l'estat de salut de la seva progenitora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Per això, només s'informarà a la premsa mitjançant els comunicats redactats per l'equip mèdic. «No amagaran res i estarem informats de tot el que està passant. Està a planta, està tranquil·la i envoltada de la seva família», ha explicat Calleja.

Terelu Campos abandona l'hospital capcota on es troba ingressada María Teresa Campos, el 3 de setembre de 2023 a Madrid
Terelu Campos i la resta de la família estan molt pendents de l'evolució de María Teresa | Europa Press

El col·laborador ha insistit que la família vol evitar en tot moment que apareguin informacions falses i desmenteix que la periodista estigui sedada. De fet, la mateixa Carmen Borrego, filla de Maria Teresa, desmentia aquest punt: «No, no ho està, la tenen tranquil·la».

La família es troba esperant «a veure si evoluciona el tractament que li estan subministrant». Dilluns a primera hora del matí Carmen Borrego prenia el relleu a la seva germana Terelu. Acompanyada de la seva filla Carmen Almoguera arribava a corre-cuita, donant les gràcies els reporters per l'afecte i l'atenció que s'hi mostren en aquests moments tan delicats.

Kike Calleja manté una relació especial amb la família Campos

Kike Calleja, gran amic de la família, segueix molt de prop l'evolució de María Teresa Campos. Durant la seva intervenció a 'El programa del verano' el sevillà ha informat que ahir va anar arribant a comptagotes gran part de la família. Entre altres, dos germans de María Teresa, que no deixen anar la mà de la comunicadora en aquests moments.

Kike Calleja baixant d'un cotxe negre a l'aniversari de Terelu Campos a Madrid
Kike Calleja va estar unit sentimentalment a Terelu Campos | Europa Press

«Ahir va arribar part de la família de Màlaga, els seus dos germans van estar a Madrid i avui arribaran més», apuntava Calleja. Recordem que el que fos reporter de 'Sálvame' va ser un dels grans amors de Terelu Campos. Amb ella hauria viscut un romanç molt intens, tot i que breu. Per això, que coneix bé la família Campos.

De fet, Kike va ser un dels convidats al 58è aniversari que Terelu celebrava fa escassos dies. Una data assenyalada en què la gran absent va ser la mare de la col·laboradora.

«A Terelu l'estimo molt. Per mi és una persona molt important. M'agrada cuidar-la, m'agrada protegir-la, m'agrada que estigui feliç», ha explicat el reporter abans de sincerar-se.