Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ramón García amb el logo de El Grand Prix

Les audiències d'ahir deixen Ramón García i el 'Grand Prix' sense paraules

El 'Grand Prix' ha arrasat en audiències

La tornada del 'Grand Prix del verano' ha esdevingut l'estrena de la temporada. I és que el programa de Ramón Garcia ha aconseguit superar totes les expectatives, arrasant amb un 26,1% de quota de pantalla i 2.572.000 espectadors de mitjana.

Això el converteix, de manera automàtica, en l'estrena més vista del que portem d'any. De la mateixa manera, deixava sense opcions la resta de cadenes.

De fet, la sèrie 'Hermanos' amb prou feines arribava al 12,4% de 'share' i als 1.212.000 televidents de mitjana a la franja de màxima audiència d'Antena 3.

Ramón García assenyalant amb el dit a càmera al costat de la vaquilla d'El Grand Prix
El 'Grand Prix' triomfa en audiències | RTVE

Mentrestant, altres cadenes com Telecinco o La Sextaamb prou feines arribaven a un 6,7% i 652.000 espectadors. D'aquesta manera, queda molt clar que les audiències tenien moltes ganes de recuperar un programa tan mític com el 'Grand Prix', que forma part de la història de la televisió.

El 'Grand Prix' arrasa en audiències

Això també ho deixaven molt palès a les xarxes socials. «El 'Grand Prix' tenia un objectiu amb el seu retorn, connectar amb tota mena de públic. Personatges com Wilbur i el dinosaure connecten amb el públic infantil, Cristinini amb l'adolescent i les generacions més grans amb Ramontxu i María Fernanda», comentava un usuari.

«Primer programa aprovat amb nota. Li dono un 8/10, fonamentalment pel factor nostàlgic, María Fernanda, el sempre impecable Ramontxu i l'agilitat de totes les proves», han apuntat sobre això.

A més, sembla que el programa ha aconseguit sorprendre fins i tot aquells que no les tenien totes.

Ramón García, Michelle Calvó i Cristinini a l'estrena d'El Grand Prix
L'estrena del 'Grand Prix', un autèntic èxit | RTVE

«M'esperava el pitjor i finalment ha quedat un 'Grand Prix' xulíssim. Bravo per RTVE, que ha aconseguit adaptar un format dels 90 i donar-li el seu ambient tan característic», han aplaudit.

I és que no hi ha dubte que suposa una autèntica tornada a la infància. «De la tornada del #GrandPrixTVE només diré que l'anava a veure una estona, per veure com era el seu retorn, i a dormir aviat. Al final me l'he empassat sencer. Torno a tenir 8 anyets».