Rafa Castaño amb 'El Rosco' de 'Pasapalabra' gairebé completat

Les audiències d'ahir donen la notícia menys esperada a Rafa Castaño i 'Pasapalabra'

Les audiències ahir van ser una cosa no esperada per a Rafa Castaño

Rafa Castaño es va fer ahir amb el bot més gran de la història de 'Pasapalabra'. Més de dos milions dos-cents mil euros es va emportar el contrincant d'Orestes. Sense fallar ni una va encertar la Z amb la paraula «zabro» que és un tipus estrany d'escarabat.

Orestes va quedar enrere que, tot i que portava més programes que el seu company, finalment no se li va poder imposar. Aquest sacrifici de més d'un any de programes a l'esquena va repercutir molt positivament en les audiències d'ahir.

Orestes Barbero i Rafa Castaño a pasapalabra
Ahir va haver-hi màxima expectació en el duel entre Rafa i Orestes | ATRESMEDIA

Des de dilluns les audiències ja sintonitzaven a les vuit del vespre 'Pasapalabra' amb la intenció de veure el programa del pot guanyador. Tot i això, no va ser fins dimecres que Roberto Leal va confirmar que s'emetria dijous. I amb una altra estratègia per fer-se encara més amb audiència, ho van emetre a les 22:45 de la nit.

Aquestes van ser les audiències d'ahir que Rafa Castaño va aconseguir amb el seu últim encert

Per així fer-li també competència directa a 'Supervivientes' que es va emetre a Telecinco des de les 22:00. Així, Rafa Castaño, amb el bot, va aconseguir ahir l'emissió amb més quota de pantalla i espectadors de tota la història de Pasapalabra. Un 37,4% d'audiències amb un total de quatre milions i mig d'espectadors.

Una autèntica bogeria que només va poder aconseguir el pot més alt de tots els anys que porta en emissió l'espai ara presentat per Roberto Leal.

Molt silenci al plató quan Roberto Leal li pregunta «amb la Z: escarabat que ataca els blats, especialment quan els grans estan tendres». La resposta de Rafa Castaño, que tampoc no s'ho va pensar gaire «zabre». Silenci al plató.

Ningú no deia res, Rafa per un moment va poder arribar a pensar que s'havia equivocat, màxima expectació. Tot i això, pocs moments després Roberto Leal crida «és correcte» i Rafa només es dóna les mans al cap.

Doncs han estat molts programes a l'esquena des del juny de l'any passat en què va començar el seu camí en aquest concurs. Més portava Orestes, concretament des de l'octubre del 2021. I encara que hi havia rumors a Twitter que el guanyador del rosco era Orestes, tot ha canviat i se l'ha endut Rafa per a la sorpresa de l'audiència.

Rafa Castaño també va aconseguir ahir el minut d'or gràcies a les audiències

El minut d'or ahir es va registrar quan Rafa Castaño deia l'última paraula del pot, concretament a les 23:53 de la nit. Amb un 43,8% de quota de pantalla i superant els cinc milions d'espectadors que estaven enganxats al televisor.

Rafa Castaño, Orestes Barbero i Roberto Leal a 'Pasapalabra'
Rafa no es va acabar de creure que va ser el guanyador del premi més gran de la història de 'pasapalabra' | Atresmedia

Ja es coneixia que ahir un dels dos s'enduria el pot i l'expectació era màxima. Doncs tots dos anaven sense errors, per la qual cosa podia ser qualsevol el guanyador.

Però és que Rafa Castaño no va aconseguir només ser el minut d'or més vist, sinó que també va ser la millor dada de tot Antena 3 des del 2018. A més, va ser l'emissió no esportiva més vista de l'any i va tenir el pic màxim de quota i de espectadors registrat.

I encara que Antena 3 va aconseguir tots aquests rècords, a Telecinco amb 'Supervivientes' tampoc li va anar malament i és que van arribar a aconseguir un 14% de quota en audiències ahir. Una emissió en què es van reagrupar tots els concursants i en què Artur Dainese va ser eliminat i portat al costat de Jaime Nava a la platja dels oblidats.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!