Muntatge de Nacho Palau i Miguel Bosé

Els fills de Nacho Palau aconsegueixen el que buscaven de Miguel Bosé

Nacho Palau està vivint un moment realment feliç

Nacho Palau està feliç perquè, tal com ha anunciat recentment, s'ha curat del seu càncer de pulmó, però també perquè aquesta difícil situació ha permès una cosa inimaginable: que sorgeixi la cordialitat novament amb el seu ex, Miguel Bosé.

És més, aquesta 'pau' entre tots dos ha arribat fins a tal punt que els seus fills han pogut aconseguir el que desitjaven. Ens estem referint que els dos nens de Nacho Palau han pogut gaudir d'allò que anhelaven. Han viscut una situació que els ha omplert de joia absoluta.

Nacho Palau, encantat amb l'èxit dels seus fills

L'escultor valencià i Miguel Bosé van estar junts 26 anys, durant els quals van tenir quatre fills, dos biològics d'un i dos biològics de l'altre. Tot i això, quan la relació es va trencar, hi va sorgir el caos. Els que havien estat parella es van «tirar els plats pel cap» i això va repercutir en els petits.

Nacho es va quedar amb els seus dos fills, Ivo i Telmo, i l'artista va fer el mateix amb els seus, Diego i Tadeo. Tanmateix, l'exconcursant de 'Supervivientes' va lluitar en tot moment perquè els quatre menors, que s'havien criat com a germans, legalment fossin considerats família. Per això, va interposar una demanda contra l'artista perquè reconegués la filiació de tots quatre.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Nacho Palau i el seu ex van trencar sense gaire cordialitat. | Europa Press

Palau va perdre aquest judici, a què va recórrer, i el procés continua obert. Aquesta circumstància ha comportat molts problemes i segurament també tristesa als quatre nens. I és que per la decisió dels pares s'hi van haver de separar.

De vegades, les desgràcies porten coses positives i això és el que ha passat en aquest cas. El càncer de pulmó del valencià ha propiciat que Miguel s'hi preocupi i tornin a tenir cordialitat. Fins i tot, el cantant ha estat atent als fills de Nacho, dels quals va arribar a dir que se n'encarregaria si calia.

Ivo i Telmo estan encantats que els dos adults hagin recuperat la relació i també amb el fet que ha tingut lloc aquests darrers dies. Segons Informalia, els dos menors i l'escultor han passat diumenge a Madrid amb l'artista. Pel que sembla, han compartit la jornada a l'hotel on aquell s'allotja durant les seves gravacions del programa 'Cover Night', on exerceix de jurat. D'aquesta manera, els menors se senten satisfets de tornar a gaudir plenament de qui durant 7 anys ha estat un altre pare per a ells.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Els fills de Nacho Palau i Miguel Bosé han pogut passar temps junts. | Telecinco - Instagram

Nacho Palau, feliç pels seus fills

Nacho Palau està pletòric pel desenllaç de la seva malaltia i pel seu acostament amb Miguel Bosé. I també perquè això darrer permet que els quatre menors mantinguin la relació de germans que tenien. Així, a 'Déjate Querer' va afirmar el següent:

«Hem entès que aquesta unió no es pot trencar. El procediment legal no s'ha aturat perquè és una cosa que cal aconseguir. No és just que, per la immaduresa d'uns adults, ho paguin uns menors que no tenen culpa de res. Soc igual de responsable que ell i les lleis s'han de posar a l'altura».

Ha quedat clar així que Nacho i Miguel estan d'acord que els seus fills continuïn gaudint de temps junts. Periòdicament, tots quatre compartiran temps alternativament amb un adult i l'altre en vacances i períodes similars.

Nacho Palau ha afirmat sobre els petits que: «A la seva manera, són feliços tots quatre. No els veig amb traumes, saben portar molt bé el que ha passat i crec que tenen dos pares que els estimen molt. I m'agradaria arribar a aquell moment en què vegi els meus fills que són homes».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!