Imatge de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin ho atura tot per confirmar els rumors sobre la seva vida

El fill d'Iñaki Urdangarin ja no s'amaga i explica la veritat

Pablo Urdangarin continua la seva vida jugant amb l'equip del Barcelona d'Handbol. El jove, que sempre atén als mitjans amb amabilitat quan se li pregunta per assumptes familiars, porta una vida discreta. Tanmateix, fa uns dies, va confirmar davant dels mitjans una cosa que l'afecta directament i que pocs coneixien.

Pablo compagina els seus entrenaments d'handbol amb els seus estudis a l'Escola de Negocis Internacional European University. Però un cop acaba les classes, canvia la seva roba habitual per l'equipació del Barcelona per entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els seus companys.

Ara, no obstant això, una nova circumstància hauria fet que la vida del fill de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín faci un gir al seu dia a dia.

Pablo Urdangarin sorprèn tothom en actitud compromesa

Fa uns dies, el noi va ser enxampat en actitud afectuosa amb una noia de la seva edat pels carrers de Barcelona. Les càmeres dels reporters van captar un apassionat petó en públic que ha estat captat per les càmeres. Però no són les úniques imatges de la parella, sinó que també van ser fotografiats a l'interior d'una botiga de roba femenina.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo Urdangarin juga com va fer el seu pare a l'equip d'handbol del FC Barcelona | EP

Urdangarin visita habitualment un centre comercial proper al seu domicili ubicat a Sant Just Desvern, lloc on s'haurien fet les fotografies de la parella. De moment, són poques les dades amb què es compta de l'acompanyant del jugador d'handbol. A les instantànies s'observa que la seva altura és menor que la de Pablo, ja que aquest s'ha d'ajupir per fer-li un petó.

Aquesta seria la primera parella que es coneix del jove net dels reis emèrits. L'esportista, que s'ha creuat amb la premsa, ha contestat els reporters amb l'educació i l'amabilitat que el caracteritza. Preguntat per la nova il·lusió el jove ha reconegut que està «molt content amb tot» i que «tot va molt bé per ara».

L'esportista comprèn el treball de la premsa i que se li pregunti per la seva vida privada. «No passa res, si és el que has de fer, res més», contestava el fill de Cristina de Borbó a la periodista.

Però en ser preguntat per més detalls sobre la nova relació Urdangarin prefereix mantenir la seva intimitat. «Ja he vist que ha sortit a tot arreu, però prefereixo no comentar això, és la meva privadesa i ja està gràcies», deia de forma amable.

Pablo Urdangarin sempre té una actitud amable amb els mitjans

Queda clar que el protagonista coneix la publicació de les fotografies en què es fa un petó afectuosament amb la desconeguda jove, unes imatges que ara estan en boca de tots. «Ja, ja ho he vist», reconeix Pablo somrient.

El segon fill d'Iñaki Urdangarin és un exemple d'elegància i d'educació en relació amb els mitjans de comunicació. Fins i tot quan acabaven de sortir a la llum les fotografies del seu pare amb una dona que no era la infanta Cristina, el jove sempre va tenir una paraula amable per a la premsa.

Muntatge de Iñaki Urdangarin i el seu fill Pablo
Pablo Urdangarin sempre és amable fins i tot quan li van preguntar per les fotografies del pare amb Ainhoa Armentia | Catalunya Diari

Pablo Urdangarin reconeix que procura «ser el millor com sigui possible i ja està». És la resposta d'un noi que compta amb diverses xarxes socials en què interactua amb un bon nombre de seguidors. Tot i que el seu perfil d'Instagram és privat, sí que es pot accedir al que té a TikTok, la xarxa social de moda entre els nois de la seva edat.