Fotomuntatge d'Adela González i el logo de 'Sálvame'.

Les audiències demostren quin és el comportament d'Adela González a 'Sálvame'

Les audiències han estat molt reveladores

El final de 'Sálvame' és cada cop més a prop i, durant cada tarda, el programa no deixa de sorprendre l'audiència. L'èxit format vol deixar un bon sabor de boca al públic, per la qual cosa estan fent tot el possible perquè cada tarda sigui un veritable espectacle televisiu.

Només cal donar una ullada a les audiències que està recollint el programa cada tarda per afirmar que tot l'equip s'està entregant al màxim. Sense importar si hi ets des del principi com si ets dels més nous, tots els col·laboradors i presentadors estan posant la carn a la graella. Aquest és també el cas d'Adela González.

La presentadora basca va ser l'últim gran fitxatge estrella del programa, però en molt poc temps ha aconseguit convertir-se en una cara molt coneguda i respectada pel públic.

Aquest dimecres, Adela va ser una de les presentadores del programa i el públic va ser testimoni de com la periodista també s'està entregant en cos i ànima a la recta final de 'Sálvame'.

L'audiència no deixa anar la mà a 'Sálvame'

No podem negar que encara costa de creure que el pròxim 23 de juny sigui la data en què 'Sálvame', aquest programa que tant ens ha donat, desaparegui.

Des que es va anunciar la seva cancel·lació, tota una onada a favor de l'espai ha començat a moure's per xarxes. Però on de veritat importa veure aquest suport és als audímetres, i en aquest cas, les audiències també l'estan acompanyant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto d'Adela González i Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'.
El programa va aconseguir, una vegada més, ser líder d'audiències. | Twitter: @fabricatele

Cada emissió de 'Sálvame', tant la seva edició 'Limón' com 'Naranja', està aconseguint ser líder en la seva franja horària de les tardes. Sense anar més lluny, l'emissió d'aquest dimecres conduïda per Adela González va aconseguir un impecable 13.5% de share i 1.125.000 espectadors.

Aquestes dades reflecteixen que el públic continua enganxat a la pantalla, i que no dubten a triar 'Sálvame' com l'opció preferida de les tardes.

Tot el programa està donant el millor fins al final. Adela González va estar al capdavant de l'última emissió de 'Sálvame' de dimecres passat, i el programa va tornar a complir totes les expectatives, convertint-se en l'opció escollida per l'audiència.

La presentadora basca va ser molt directa en pronunciar-se sobre el final del programa i no va dubtar a agrair a l'audiència per tot l'afecte rebut. «Això s'acaba i cal acceptar-ho. Però vull dir que el currículum és gràcies a l'audiència», comentava la presentadora fa unes quantes setmanes després que s'anunciés la fi del programa.

Què passarà després del final de 'Sálvame'?

Des que vam conèixer que el final de 'Sálvame' era una realitat, les especulacions sobre el futur dels treballadors, tant davant de les càmeres com de fora, no han deixat de generar enrenou.

Imatge d'Adela González al plato de 'Sálvame'
Hi ha moltes especulacions sobre el que passarà després de la fi del programa. | Mediaset

Alguns mitjans asseguren que Mediaset ha dictat una ordre amb què impedeix que cap treballador s'incorpori als nous formats de la cadena, mentre que altres afirmen que 'Sálvame' tindrà cabuda als caps de setmana en un format diferent, però amb més del 60% de l'antiga plantilla.

De moment, el programa continua sorprenent cada tarda a l'audiència i demostrant que, quan es tracta d'entreteniment televisiu, són imbatibles.

El pròxim 23 de juny, coincidint amb el segon aniversari de la mort de Mila Ximénez, 'Sálvame' posarà punt final al seu recorregut a la nostra pantalla.