Olga Moreno somrient, amb jaqueta vermella i fons neutre

L'àudio d'Olga Moreno sobre Rocío Flores que ja té 'Sálvame'

La dona d'Antonio David Flores pateix pels seus fills i vol comptar amb el suport de Rocío Flores quan estigui a 'Supervivientes'

Olga Moreno i Rocío Flores estan en el punt de mira per les declaracions que ha fet Rocío Carrasco en la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Antonio David Flores, marit d'Olga i pare de Rocío, ha estat titllat de maltractador i manipulador. Tot i això, la seva dona ha decidit participar a 'Supervivientes' i deixar sol al col·laborador davant la polèmica. 

Olga Moreno participarà a 'Supervivientes'

La dona d'Antonio David Flores està molt afectada perquè ja no vol marxar a Hondures per participar a 'Supervivientes'. Ara bé, no pot negar-se perquè ja ha signat el contracte i està obligada a deixar-ho tot per formar part del concurs. En tot cas, si vol quedar-se a casa amb Antonio David, pot pagar una multa a Mediaset.  Amb tot això, Olga Moreno ja s'ha acomiadat de la seva família a Màlaga i ha viatjat fins a Madrid per agafar el vol a Hondures. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'àudio que ha exposat Belén Esteban 

Belén Esteban ha explicat que Olga Moreno va voler posar-se en contacte amb ella abans de marxar a Hondures, però no va poder contestar-li al telèfon. No obstant això, Olga va decidir enviar-li un àudio en què assegura que «està preocupada per Rocío, David i, per descomptat, per la seva filla Lola».

De la mateixa manera, la col·laboradora del programa ha exposat que la dona d'Antonio David Flores comptarà amb el suport de dues amigues en els platós de 'Supervivientes'. Ara bé, ha afirmat que «si en algun moment ha de venir Rocío Flores, estic segura que vindrà. Si Rocío creu que ha d'anar a defensar-la, ho farà».


L'opinió dels altres col·laboradors

Els col·laboradors de 'Sálvame' han volgut opinar sobre la situació i Miguel Frigenti ha manifestat que «estic convençut que Rocío Flores vindrà a més d'un programa». Ara bé, Carlota Corredera no pensa el mateix i assegura que «tinc dubtes... Hi ha un episodi de la sèrie de Rocío Carrasco que està dedicat íntegrament a la nena i un altre monogràfic al nen». En concret, perquè considera «que, potser, a Rocío Flores no li ve de gust venir a Telecinco».

No obstant això, Belén assegura que Rocío Flores anirà al programa si ho creu convenient: «Si veu una mica el programa, vindrà a defensar a Olga». Els teleespectadors de 'Sálvame' també han volgut opinar al respecte: 

  • «Acabaran amb 'Supervivientes', entre la consentidora dins i la maltractadora fora. Cal tenir molt estómac per veure-ho».
  • «Olga és tan pocavergonya com Antonio David per aguantar vint anys. Mira com es lucra també de parlar de Rocío i dels seus fills».
  • «Rocío Flors farà el que calgui per molestar a la seva mare. És pur odi».
  • «Els Flores no són transparents. A veure si Belén pren nota i, a poc a poc, us n'adoneu».