Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado

L'àudio d'Ortega Cano al testament de Rocío Jurado que és una bomba

Ortega Cano quedaria en dubte pel que va passar amb algú molt proper a Rocío Jurado

Sembla que Ortega Cano no pot dormir tranquil. El programa 'Montealto' i la propera emissió de 'En el nombre de Rocío' fan témer la família més mediàtica de Rocío Jurado. Bona mostra n'és la crida al primer format de José Antonio, el cunyat, quedant seriosament en dubte. Les seves declaracions, carregant i posant en qüestió la filla de la cantant, van resultar vergonyoses.

Ara, Ortega Cano també estaria força preocupat. De fet, tem que es publiqui una gravació on quedaria en evidència i amb què la seva imatge pública es veuria danyada. Hi vindria a relatar què va fer el dia que es va obrir el testament de la seva esposa.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Ortega Cano, preocupat per la informació que s'ha revelat. | cedida 

Ortega Cano va tenir una actitud reprovable després de la mort de Rocío Jurado

El torero està molt inquiet per les informacions que la filla de La Jurado pugui aportar als seus programes. De fet, el cap de setmana passat ja va intervenir per telèfon a 'Viva la vida' i va perdre els nervis. Tant és així, que Ortega Cano va acabar cridant en directe l'assistenta que té a casa.

En aquesta entrevista es va desdir a si mateix. Va passar de negar que Fidel Albiac, el gendre de la Jurado, l'hagués fet fora de casa després que ella ho afirmés contundentment.

El seu nerviosisme i les declaracions que va donar no van passar desapercebudes per a ningú. El motiu podria ser una cosa que, poc després, va revelar a plató Diego Arrabal. El col·laborador, com recull 'ABC', va explicar que tem perquè un àudio seu pugui sortir a la llum.

Sembla que en aquest arxiu Ortega Cano reconeix que va fer alguna cosa fora de lloc el dia que es va obrir el testament de la seva dona. Afirma que va agafar Albiac pel coll.

Si aquest document de so veiés la llum, la seva imatge cauria en picat i el deixaria seriosament en evidència per la seva actitud. Per això, suposadament, el destre ja ha consultat els seus advocats per conèixer quines mesures pot prendre per evitar que es faci públic.

Fidel Albiac, Ortega Cano i Gloria Camila
Ortega Cano hauria agafat Fidel pel coll | GTRES 

Davant dels mitjans, això sí, no ha afirmat que està nerviós i s'ha justificat dient: «El que desitjo és que tothom visqui en pau i ja està».

Ortega Cano i la família de Rocío Jurado poden quedar en evidència amb més documents

Però això no ho és tot. En el mateix programa, Arrabal va confessar que hi ha més enregistraments que posarien en dubte el comportament de la família Mohedano.

Exactament va exposar que s'haurien realitzat durant l'estada de Rocío a Houston, amb motiu del seu tractament oncològic. De fet, s'hi sentiria uns membres del clan carregar contra els altres i viceversa.

La família Ortega Jurado
Ortega Cano quedaria en dubte si s'emeten certs enregistraments. | GTRES 

Si finalment tot això es revela, es demostraria que els Mohedano no estan tan units com intentaven demostrar públicament. I no només això, també podrien ajudar a entendre per què Carrasco no té relació amb la família materna.

El compte enrere per a l'emissió de 'En el nombre de Rocío' ja ha començat i aquí podrem veure si aquests arxius es fan públics. 

A més, s'hi podrien revelar manuscrits de l'artista parlant de la seva família, on no els deixa en bon lloc i que, d'alguna manera, perjudiquen la imatge d'Ortega Cano.

La filla va revelar a 'Montealto' que els va trobar en un moble després de buidar l'habitació de la seva mare quan va morir. Potser decideix mostrar-los, encara que fa poc Gloria Camila la va demandar perquè no ho fes. Caldrà esperar per sortir de dubtes.