Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila

La trucada de Gloria Camila que ha enfurismat el seu pare, Ortega Cano

Gloria Camila està molt molesta amb el seu pare després de les seves últimes declaracions públiques

Gloria Camila no pot entendre l'actitud que ha adoptat el seu pare arran de les últimes polèmiques familiars. Després d'escoltar el que Rociíto va explicar a l'últim capítol de Montealto: regreso a la casa, Ortega Cano va decidir trucar a Viva la vida per donar la seva versió de la història.

Durant aquesta conversa, es va viure un gran moment de tensió després que la dona que treballa a casa li demanés si us plau que pengés el telèfon i no parlés més amb el programa.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila no entén l'actitud del seu pare | Telecinco

I malgrat que la germana de José Fernando estima el seu pare sobre totes les coses, no entén els darrers moviments d'Ortega Cano. «No soc partidària que el meu pare entri als programes», assenyalava.

Ara Gloria Camila ha volgut comentar, entre altres coses, les darreres paraules que li ha dedicat Carrasco a la seva última intervenció televisiva.

Durant l'emissió de Montealto, Rociíto va llançar diversos missatges a la seva germana. Entre altres coses, li va demanar que esperés al final a veure tot el que havia d'explicar per poder treure les seves pròpies conclusions.

I és que, per a la filla de 'la més gran', Gloria Camila no és igual que la resta de la seva família i prefereix no ficar-la al mateix sac. Sens dubte, podríem estar davant d'un nou intent de reconciliació per part de la dona de Fidel Albiac.

Aquest dilluns, 14 de febrer, la jove es va asseure al plató de Ya son las ocho per respondre, sense filtres, a tot el que ha passat durant el cap de setmana.

Gloria Camila desaprova la trucada del seu pare

Gloria Camila ha volgut posar èmfasi en la trucada que Ortega Cano va realitzar aquest cap de setmana a Viva la vida. El torero va entrar al programa molt nerviós per contestar a les paraules de Rociíto. En veure que la tensió augmentava per moments, la dona que treballa amb casa li va demanar que pengés el telèfon.

Però lluny de fer-li cas, el destre li va respondre amb molt males paraules i continuo parlant. La col·laboradora de Ya son las ocho no veu amb bons ulls que el seu pare prengui aquest tipus de decisions, i ha confessat que darrere d'aquest moment desagradable es trobava ella.

Gloria Camila i Montealto
Gloria Camila a 'Ya son las ocho' | Mediaset

«Tampoc estic d'acord que el meu pare entrés a Viva la Vida. Jo soc la que truca a Marina i li diu que pengi el telèfon. Li dic que faci el que hagi de fer», ha assegurat Gloria Camila.

La col·laboradora de Telecinco té clar que la seva germana seguirà parlant passi el que passi, així que considera que el millor és esperar que expliqui tot el que sap.

«No soc partidària que el meu pare entri als programes. Digui el que digui, la història s'explicarà. Així que millor veure, sentir i callar i després gestionar-ho. Ell no vol més disgustos ni res. El que vol és fer la seva vida».

Pel que fa als passos que seguirà ara que la seva germana li ha tornat a alçar un pont per a una possible reconciliació, Gloria Camila ho té molt clar.

Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco
Gloria Camila i Rociíto podrien apropar postures | Catalunya Diari

La tertuliana ha assegurat que no està nerviosa, sinó expectant per tot el que pugui passar d'ara endavant. «Estic farta de dir que estic disponible i disposada a escoltar l'altra part. Esperaré la sèrie documental, a veure, a sentir i a callar».

Finalment, la filla d'Ortega Cano ha volgut respondre a les advertències de la seva germana. La mare de Rocío Flores va aconsellar a Gloria Camila que no li demanés més papers perquè «potser te'ls donaré i no t'agradarà».

«Prefereixo saber la veritat encara que faci mal a estar en una mentida idíl·lica que no és certa", li ha respost molt segura. "Quins papers em donarà si només em dona un i els altres els ha destruït?"», afegia.