Imatge de Rosalía i Rauw Alejandro a la casa que han comprat a Manresa

Rosalía ensenya la mansió de 2 milions que s'ha comprat a Catalunya amb el seu nòvio

La mansió, de 1905, té 10 habitacions, 2 menjadors, piscina, jacuzzi i un celler

Rosalía ja forma part de l'imaginari col·lectiu català. La cantant de Sant Esteve Sesrovires sempre s'ha mostrat orgullosa dels seus orígens i no té cap mena de problema a l'hora de mostrar-ho públicament. Dia rere dia, la cantant catalana deixa una píndola en català, ja sigui en les seves cançons o a les xarxes socials. 

Fa setmanes, en una d'aquestes constants publicacions a les xarxes, Rosalía va publicar la primera fotografia de la masia que ha comprat a Manresa. La cantant va adquirir fa tres mesos una mansió a la capital del Bages valorada en 2 milions d'euros. 

Imatge del menjador de la casa que Rosalía ha comprat a ManresaA la mansió de Rosalía no hi falta cap mena de detall: el menjador és d'aquells on t'hi pots acabar perdent. | Cedida

Per celebrar la compra, Rosalía va voler compartir una fotografia al seu instagram on se la podia veure amb la seva parella, el cantant Rauw Alejandro, fent-se una fotografia un patí al jardí de la seva nova finca. 

Més de 30 hectàrees a Manresa

Rosalía no s'ha estat de res. Ella i el seu xicot lideren les llistes musicals de diversos països i s'han permès el luxe de comprar una mansió valorada en dos milions d'euros. Quasi res. 

Això sí, no els hi faltarà absolutament res. La masia, de 1905, compta amb unes 30 hectàrrees de jardí i 2.624 metres quadrats d'habitatge. Així mateix, aquesta compta amb 10 habitacions i dos menjadors. Un és de 120 metres quadrats mentre que l'altre, el més petit, en té 90. 

Imatge de la mansió que Rosalia i Rauw Alejandro han comprat a Manresa
Imatge de la mansió que Rosalía i Rauw Alejandro han comprat a Manresa | Idealista

A la masia no hi falta cap luxe: piscina, jacuzzi, celler i unes terrasses que fan la volta a tota la mansió. 

A més a més, si tenen convidats, Rosalía i Rauw Alejandro s'han ben assegurat que hi puguin estar a gust. Com? Fàcil, amb quatre cases més annexes que hi ha al mateix terreny. 

Imatge del menjador de la masia que Rosalía ha comprat a Manresa
Imatge del menjador de la masia que Rosalía ha comprat a Manresa | Cedida

De Manresa a Nova York

I és que tot sembla indicar que Rosalía i la seva parella volen la mansió perquè sigui una segona residència. Tots dos viuen a Nova York i no tenen pensat marxar-ne. 

Bàsicament, perquè és allà —i no a Manresa— on hi ha la industria musical. Per tant, a tots aquells que pensaven trobar Rosalía i Rauw Alejandro passejant tarda rere tarda per Manresa, els farem un espòiler: No els trobaran. 

Això sí, és més que possible que a l'estiu es capgirin les tornes.