Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano ja no pot més: El revés que li acaba de donar la seva única filla

El torero s'ha quedat atònit en escoltar les paraules de Gloria Camila

 José Ortega Cano està travessant un moment molt complicat, perquè una de les seves grans enemigues s'ha proposat fer-li la vida impossible.

 

Parlem de Rocío Carrasco, la filla de la seva primera dona, Rocío Jurado, que se sent traïda i no vol saber res del torero. Gloria Camila, filla d'Ortega Cano i germana de Rociíto, ha fet un pas endavant per a explicar el que pensa sobre això.

El destre està cansat d'escoltar rumors que suposadament no es corresponen amb la realitat, per això ha donat un cop a la taula. Aquest cap de setmana va concedir una breu entrevista al programa 'Viva la vida', i la seva filla, Gloria Camila, pensa que va estar desencertat. La colombiana el vol protegir i considera que el millor és guardar silenci fins que passi la tempesta.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
Ortega Cano té una relació molt especial amb la seva filla, Gloria Camila | Catalunya Diari

Ortega Cano assegura que no té res en contra de Rocío Carrasco i que desconeix el motiu de l'enemistat. El problema és que el que ha dit no és creïble, i tothom sap que els seus secrets més íntims acabaran sortint a la llum. Gloria vol evitar que el seu pare pateixi, però cada cop li resulta més complicat, perquè ell parla massa amb els mitjans de comunicació.

El torero té molt bona relació amb la seva filla, que és un dels seus grans suports, i passen molt de temps junts sempre que poden. La jove col·labora al programa 'Ya son las ocho' i té una vida professional plena de projectes, perquè té molt de talent. Els experts en televisió pensen que la seva carrera serà força llarga, ja que és prou cauta per a guanyar-se l'aplaudiment de tothom.

Gloria Camila Ortega pensa que el seu pare no hauria d'haver trucat a 'Viva la vida'. De fet, ella va intentar interrompre la trucada. Ho va fer a través de Marina, la persona que treballa al domicili del torero, però l'estratègia no va funcionar. Marina va dir a Ortega Cano que havia de penjar el telèfon, però ell no li va fer cas.

Ortega Cano, sense suport: «Que faci el que hagi de fer»

Ortega Cano s'ha quedat molt sorprès en escoltar la seva filla a 'Ya son las ocho', ja que ha estat molt sincera. Per primera vegada en molt de temps, es mostra crítica amb el comportament del torero, actitud que no ha deixat ningú indiferent. «Tampoc estic d'acord que el meu pare entri a 'Viva la vida', així que truco a la Marina i li dic que pengi i que faci el que hagi de fer».

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Gloria Camila està molt unida al seu pare | Europa Press

Gloria pensa que el millor és deixar parlar Rocío Carrasco, ja que no serveix de res intentar frenar aquest fenomen mediàtic. «No soc partidària que el meu pare entri als programes, perquè, digui el que digui, la història s'explicarà», deixa anar a Telecinco. «És millor veure, sentir, callar i després gestionar-ho, perquè el meu pare no vol més disgustos ni res».

Ortega s'ha quedat atònit, perquè mai hauria pensat que la seva filla fos tan sincera a la televisió. Tots dos formen un equip molt unit, però això no vol dir que sempre hagin de prendre les mateixes decisions. El torero ja té una edat, i la seva família el vol protegir de determinats escàndols que no beneficien ningú.

Ortega Cano respira tranquil

José té molta confiança en Gloria Camila, i és possible que les paraules que la jove ha tingut a 'Ya son las ocho' no hagin provocat cap fractura. El torero està alleujat, perquè sap que la seva filla no té por de Rocío Carrasco, simplement vol escoltar la seva versió. «No estic preocupada, estic expectant», deia la col·laboradora al programa de Sonsoles Ónega.

El torero ha tocat fons i ja no té força per a continuar enfrontant-se a Rociíto, però no consenteix que ningú digui mentides. Aquesta és la raó per la qual va entrar per telèfon a 'Viva la vida' i va dir que les coses no eren com s'estaven explicant. Aquest atreviment tindrà conseqüències, però caldrà esperar un temps per a veure-les.