Rocío Flores

L'àudio que sentencia per sempre Rocío Flores: tot era un muntatge

El discurs televisiu de Rocío Flores podria estar influenciat per terceres persones

Rocío Flores és una de les cares més habituals de Telecinco. Des que la filla d'Antonio David Flores va decidir deixar de banda el seu anonimat per convertir-se en personatge públic, la influencer ha protagonitzat grans moments televisius.

Ara, la col·laboradora de El programa de Ana Rosa torna a estar en boca de tothom, però per culpa d'una polèmica que posa en perill la seva credibilitat. Aquest diumenge, 13 de febrer, Socialité ha tret a la llum uns àudios que podrien posar en dubte les paraules de la jove.

Rocío Flores posant a un photocall
Rocío Flores | GTRES

Un dels reporters del format ha assegurat que hi ha una gravació que conté una informació molt compromesa per a la tertuliana. El programa ha filtrat, en exclusiva, uns àudios en què el representant de Rocío Flores li estaria donant indicacions clares de com actuar davant de les càmeres de televisió.

Tal com demostren aquests enregistraments, Agustín Etienne li estaria indicat a la neta de Rocío Jurado tots els passos que ha de fer per aconseguir més repercussió mediàtica. Aquesta podria ser la raó de l'últim atac que la influencer ha dedicat a la seva mare a El programa de AR.

Rocío Flores és qüestionada per l'aparició d'uns àudios

La credibilitat de Rocío Flores ha quedat qüestionada després de sortir a la llum uns àudios que posarien en dubte tot el que ha explicat davant dels mitjans de comunicació.

Des que la germana de David Flores va tornar a la televisió després de la seva operació de pit, s'ha pogut apreciar un gran canvi en la seva actitud. Aquest gest podria demostrar que la noia està directament influenciada per terceres persones.

Ara, Socialité ha assegurat que hi ha un enregistrament en què s'escolta Agustín Etienne donant instruccions a la seva representada, moments abans de la seva intervenció al matinal de Telecinco.

Imatge de Rocío Flores i Agustín Etienne passejant pel carrer
Rocío Flores i el seu representant, Agustín Etienne | Europa Press

«Li va dir el que havia de dir en la seva polèmica i comentada intervenció a El programa de Ana Rosa, punt per punt i paraula per paraula», ha apuntat el company de Nuria Marín.

Amb aquests àudios queda demostrat que el representant de Rocío Flores és l'autor de la ja mítica frase que la seva clienta va pronunciar en la seva última intervenció televisiva: «El dia que jo parli cau Espanya».

«Has de fer un esquer per a la nostra. Has de dir la següent frase: "el dia que jo parli cau Espanya". Aquestes són les anotacions que vaig fer ahir a la nit durant la nostra conversa», ha assegurat Javier de Hoyos.

A més, també li hauria aconsellat una frase per sortir del pas quan es vegi acorralada. «Si et pregunten més del compte, dius que en 40 minuts no pots explicar tota la teva vida».

Antonio David Flores parla directament amb Agustín Etienne

Rocío Flores no seria l'única persona a rebre instruccions per part de terceres persones. El reporter de Socialité ha fet també una sorprenent revelació que té com a protagonista Antonio David Flores.

Segons Javier de Hoyos, el pare de la influencer «va trucar fins a quatre ocasions al representant de Rocío Flores durant la publicitat de El programa de Ana Rosa».

En aquestes quatre converses, l'exmarit de Rociíto hauria donat instruccions clares al representant sobre el que la seva filla havia de dir i fer.

Antonio David Flores somrient
Antonio David Flores | GTRES

«És a dir, que el 'mestre d'orquestra' tindria un altre mestre d'orquestra que seria Antonio David Flores. Aquest li dona indicacions a Agustín Etienne, i és el representant qui dona indicacions a Rocío Flores», ha aclarit Nuria Marín amb cara de sorpresa.

Amb aquest enregistrament, no només quedaria demostrat que Rocío Flores està influenciada pel seu pare, Antonio David, sinó també ho estaria per la persona que s'encarrega de les seves aparicions a la televisió.