Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

La foto d'Anabel Pantoja agafada de la mà d'un cantant que corre com la pólvora

Anabel Pantoja oblida la seva separació amb un cantant

Anabel Pantoja ha recuperat el somriure al costat d'un famós cantant amb qui se l'ha vist molt afectuosa els últims dies. La col·laboradora continua immersa en els seus projectes professionals en un intent de deixar enrere el seu passat amb Omar Sánchez, i sembla que se li està ajudant molt.

O com a mínim és el que es desprèn de les darreres imatges publicades a la revista Lecturas on Anabel protagonitza unes escenes molt romàntiques.

Anabel Pantoja i les seves fotos més romàntiques després de la separació

Tot i que no estan sent uns bons moments per a Anabel, la neboda d'Isabel Pantoja intenta no perdre el somriure. Fet que aconsegueix gràcies als seus nombrosos treballs dins i fora de la televisió.

N'és una prova l'última aparició que ha fet amb Marcelo Mellino, un cantant de Gran Canària amb qui ha compartit escenes romàntiques. No és que la influencer ja hagi trobat substitut a Omar, sinó que ha exercit com a actriu de l'últim videoclip de l'artista.

Anabel Pantoja abraçada a Marcelo Mellino
Anabel Pantoja i Marcelo Mellino molt afectuosos al seu últim videoclip | Youtube

I el resultat no ha pogut ser més satisfactori. Setmanes després d'haver protagonitzat el matrimoni més fugaç de Sálvame, Anabel fa un cant a l'amor amb el videoclip Tú me dejaste. L'última feina de Mellino que es va gravar l'11 de febrer i que d'aquí poc veurà la llum.

Aquesta cançó gira al voltant d'una discoteca anomenada Future amb la particularitat que qui passa les portes viatja 40 anys al futur. Una trama on els amors viscuts es retroben.

Durant l'enregistrament del videoclip, la complicitat entre Anabel i Marcelo ha estat més que evident. Abraçades, mirades còmplices, somriures compartits i agafats de la mà, així s'han deixat veure deixant clar la bona sintonia que hi ha entre tots dos.

Deixant de banda la seva feina com a actriu, la imatge de la influencer i del cantant agafats de la mà crida molt l'atenció. Totalment conjuntats, tots dos entrellacen els seus dits com uns perfectes enamorats.

Podríem estar davant del substitut d'El Negro? Encara és aviat, però el que és clar és que Anabel i Marcelo tenen molt de 'flow'. De fet, la cosina de Kiko Rivera ha comentat la darrera publicació del cantant amb l'emoticona del foc i ell ha respost amb dos cors.

Anabel Pantoja es refugia a la seva feina

La col·laboradora té clar que la seva feina és essencial per mantenir el cap ocupat. El seu retorn a Telecinco va arribar de la mà de la separació i des de llavors no ha deixat de donar explicacions.

Sobretot, aquelles que tenen relació amb presumptes nous amors de la influencer. Anabel està cansada de desmentir que hi hagi hagut una tercera persona a la seva ruptura sentimental i per ara no vol saber res de l'amor.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Anabel Pantoja va posar punt final al seu matrimoni amb Omar | GTRES

Almenys és el que va voler deixar clar diumenge passat al plató de Secret Story davant un Maestro Joao disfressat de Cupido. «A mi que no em llencin fletxes ni res d'això», deia Anabel fugint.

La sobriníssima considera que encara és aviat per tornar a enamorar-se i necessita un temps per a ella sola. «Estic més tancada que un cadenat», explicava a Toñi Moreno, deixant clar que no pensa en l'amor.

Acabada de fer la mudança a la seva nova llar i recuperant la seva solteria, Anabel només està centrada en els seus nombrosos treballs. I sembla que li van fenomenal, ja que no para de treballar.

De fet, la tertuliana ha enganxat el gust a la interpretació i el videoclip de Marcelo no és l'únic que ha protagonitzat. Uns mesos abans de donar-li el 'sí, vull' a Omar, va viatjar a Lisboa per gravar Noiva, núvia en portuguès, al costat de Nininho Vaz Maia.