Muntatge de Jose Fernando amb Rocío Jurado

L'escandalós secret de Rocío Jurado sobre José Fernando que ara surt a la llum

Rocío Jurado va intentar protegir José Fernando fins al final

Rocío Jurado va morir el 2006, però continua sent una de les grans artistes del país i la seva figura pública continua plena de misteris.

 

La seva filla Rociíto ha fet un cop a la taula per protagonitzar un programa anomenat El precio del silencio que s'ha convertit en el malson de tots. Ha revelat el motiu pel qual no té relació amb els germans de la cantant, popularment coneguts com el clan Mohedano.

Rocío Jurado va estar casada amb el boxejador Pedro Carrasco, pare de la seva primera filla, però el matrimoni no va funcionar i van decidir separar-se. Passats els anys la tonadillera va començar una relació estable amb el torero José Ortega Cano i van tenir dos fills: José Fernando i Gloria Camila. La parella els va adoptar a Colòmbia i ara hi ha periodistes que estan posant en dubte aquest procés.

Primer pla d'Ortega Cano i Rocío Jurado
Rocío Jurado va tenir dos fills amb Ortega Cano | Cedida

Rocío, reina de la cobla, suposadament tenia por d'Antonio David Flores, el primer marit de la seva filla Rociíto. Ningú entén com una dona amb tant de temperament tremolés a la primera de canvi, però el cert és que tenia un bon motiu per fer-ho. Segons han explicat a El precio del silencio, Flores tenia una informació que afectaria de forma directa José Fernando Ortega.

José Ortega Cano ha donat la cara perquè assegura que no té por de res ni de ningú, però hi ha periodistes que pensen que no és sincer. Segons insinuen a Telecinco, l'adopció del seu fill José Fernando podria haver estat una mica «irregular». Hem de deixar clar que no hi ha proves d'aquest atreviment, simplement són rumors que circulen per la pantalla petita.

Rocío sempre ha protegit els seus fills i mai no hauria fet res per posar-los en perill, per això ho va deixar tot molt ben lligat. Tot i això, el clan Mohedano no va quedar conforme amb l'herència que va deixar la cantant i la situació va començar a canviar. Els problemes van avançar a passos de gegant i actualment han arribat fins a Gloria Camila i el seu germà José.

Rocío Jurado desconeixia l'estratègia d'Antonio David

Rocío tenia una relació especial amb la seva filla Rociíto, per això mai no va acceptar que fos parella d'Antonio David Flores. Va respectar la voluntat i no es va interposar, malgrat que molts periodistes asseguren que la cantant no acabava de confiar en el seu gendre. Tanmateix, mai no hauria pensat com arribaria de lluny i la por que va instaurar en una família que semblava unida.

L'ex de Carrasco va advertir el torero José Ortega Cano que podia explicar un secret relacionat amb Gloria Camila que faria parlar. Els experts en crònica social pensen que a l'adopció de la jove i de José Fernando van sorgir «irregularitats». És una sospita que no està demostrada i que ara ha tornat als platós trepitjant fort.

Gloria Camila i José Fernando
José Fernando i la seva germana Gloria no tenen relació amb Rociíto | Catalunya Diari

Rociíto té la clau de tot i possiblement podria aclarir els fets, però mai no farà res que perjudiqui els seus germans. Assegura que sempre els ha estimat molt i que sempre seran la seva família, malgrat que actualment no mantinguin contacte. Gràcies a ella, el torero i la cantant van poder adoptar, ja que necessitaven la signatura d'una persona jove per formalitzar els tràmits.

Rocío Jurado estaria decebuda: «Els immigrants»

Rocío va respirar tranquil·la quan Antonio David Flores va deixar de formar part de la seva família. De seguida va arribar Fidel Albiac i en un primer moment el va posar en dubte, però després hi va confiar plenament. La cantant estaria realment sorpresa si conegués els rumors que circulen sobre l'advocat.

Gloria Camila assegura que Fidel s'hi referia i el seu germà com «els immigrants» i el fa responsable de drama familiar. Fonts de total solvència asseguren que Albiac no ha tingut res a veure en determinats atreviments. L'únic que ha fet és protegir la seva dona i intentar posar pau.