Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

El motiu de la ruptura entra Anabel Pantoja i Omar seria un bebè en camí

Surt a la llum el motiu real de la separació entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez

Anabel Pantoja continua amb el seu particular calvari després de la seva ruptura amb Omar. I és que només ha patit disgustos durant aquestes últimes setmanes. Mirant enrere, un va estar relacionat amb un fals embaràs que li va preparar el programa on treballa.

Fa un any, Anabel Pantoja s'assabentava a Sálvame que havia donat positiu en un test d'embaràs. Aquesta feia una cara de sorpresa i, després de comprovar el positiu, llegia les instruccions del predictor molt angoixada, però tot era una broma.

Al seu dia, Anabel va calmar els seus seguidors publicant a Instagram les imatges d'Omar tocant-li la panxa i un test que donava negatiu. «T'estimo, Omar Sánchez. Això nostre arribarà quan tu i jo vulguem», deia el post.

Omar revela que Anabel Pantoja «no volia tenir fills»

Fora d'aquella broma pesada, a Omar li preguntaven fa una setmana a la seva entrevista exclusiva que sí que va tenir plans de paternitat amb Anabel. «Tu volies tenir fills?», li van qüestionar directament. La resposta del canari va ser clara: «Sí, m'encantava i m'encanta la idea», responia ell.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja el dia que es van casar
Omar «volia tenir fills i Anabel Pantoja no», segons el canari | GTRES

Només sortir aquesta exclusiva, Anabel havia posat la mirada en quin era el problema de la seva relació. «Omar i jo no vam arribar en plenitud al casament. Jo estava a un seixanta per cent quan ens vam donar el sí», admetia la sevillana.

Al seu torn, Anabel va confessar que després del casament li va passar «una cosa personal, una cosa meva que em marca i ho visc sola. I llavors seguim endavant, a partir d'aquí és quan em noto rara», deia.

«A Cantora va passar una cosa que va fer replantejar-me el futur de la relació»

Sobre la citada exclusiva, Omar no callava i revelava una cosa que ho va enterbolir tot sobre la seva relació amb Anabel. «A Cantora va passar una cosa que va fer replantejar-me el futur de la relació», assenyalava. Això va ser després del casament a La Graciosa, quan la sevillana va estar diverses setmanes a Cantora amb la seva tia Isabel.

Afirma Omar que estant Anabel allà, li va trucar i van acabar plorant. «No hem sabut gestionar el que ha passat. No em podia creure el que estava passant, ella diu que no vaig estar a l'altura, jo crec que sí, vaig fer el que havia de fer, a partir d'aquell moment em vaig enfonsar», explicava Omar, confessant que «es va trencar una mica tot».

Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.
Anabel Pantoja va patir un episodi delicat i Omar no va estar amb ella per donar-li suport | Mediaset

«Em vaig espantar, estava enfadat i no vaig ser un home, va ser un gran error, però ho vaig passar molt malament i ella també».  La veritat és que, després d'aquell dia, la pregunta següent a l'exclusiva de Semana va ser aquesta.

«Tu volies tenir fills?» La resposta d'Omar: «Jo sí». «I Anabel?», li preguntaven. «Ella no», responia.

Quan Anabel va llegir aquestes declaracions es va enfadar perquè Omar i ella havien arribat a un acord de no parlar mai del tema. Però diversos companys d'Anabel van posar sobre la taula que ella els ho havia explicat.

El motiu pel qual van trencar Anabel i Omar

A les xarxes socials, molts usuaris deixaven caure que la neboda de la Pantoja podria haver patit un avortament. «Cada cop estic més segura que va patir un avortament. Quan li han esmentat això de tenir fills en una relació trencada, Anabel s'ha emocionat força».

Muntatge d'Anabel Pantoja amb el seu marit Omar Sánchez
Per què van tallar Anabel i Omar? | EP

«Doncs jo al final el que he entès és que suposadament es va casar embarassada i a Cantora va tenir un avortament i l'altre no va estar a l'altura. I ja li va canviar el xip», deia un altre internauta.

A més a més, des de Sálvame podrien saber de què es tracta aquest assumpte. «Molts dels col·laboradors diuen saber de què s'assabenta Anabel estant a Cantora i quina va ser la decisió que va prendre. I a més s'entesten a dir que el que decidís ho va fer de manera unilateral», afirma fonts del programa a Informalia.

Veurem si en algun moment, algun dels dos protagonistes confirmen què va passar a Cantora perquè la relació es precipités cap al final.