Aurah Ruiz s'enfonsa per l'operació que li ha canviat la vida

La canària ha parlat sobre l'última operació que li han realitzat al seu fill Nyan

Aurah Ruiz en un plató de televisió
Aurah Ruiz s'enfonsa per l'operació que li ha canviat la vida | GTRES

Sense cap dubte, el petit Nyan és una de les principals prioritats d'Aurah Ruiz i així ho vol deixar clar cada vegada que en té l'ocasió. Encara que la gran majoria de les vegades l'hem vist plorar, la veritat és que en aquesta ocasió ha aprofitat el seu canal de 'Mtmad', 'Original Aurah', per revelar una notícia sobre el petit que sens dubte li canviarà la vida.

La canària ha revelat que el seu fill s'ha sotmès a una intervenció mèdica que per tal de poder dur una vida totalment normal. «La meva vida i la del meu fill ha canviat totalment», confessava emocionada. I és que Nyan ja no haurà de portar la sonda gàstrica després de tres anys vinculada a aquesta. «S'ha fet un pas cap endavant», sentenciava Aurah.

No obstant això, aquesta operació no ha estat gens fàcil ni per a Aurah ni per a Nyan, ja que la canària reconeixia que, dies abans de l'operació, va sentir molts «nervis i por» al fet que li pogués succeir alguna cosa al seu petit al quiròfan. Malgrat tot, la intervenció ha anat genial i actualment el Nyan està menjant amb normalitat.

«L'alimentàvem amb una xeringa. Era un nadó que no volia menjar, i, a més, tampoc podia perquè tot el que menjava ho vomitava, així que tampoc podies obligar-lo. Per això se li va fer aquesta cirurgia: una sonda gàstrica directament connectada amb la bossa estomacal per donar-li menjar», afirmava al vídeo.

«Puc dir que avui sóc molt feliç», sentenciava Aurah visiblement emocionada. Tot i la seva alegria, la que va ser parella de Kiko Rivera ha detallat que està tenint molta cura amb el petit «fins que es tanqui el forat» que li ha quedat a conseqüència de l'operació.

«Ara podrà arrossegar-se per terra i escalar sense haver de posar-li la mà. Tindrà una mica més d'autonomia quan estigui amb altres nens... El Nyan podrà fer una vida una mica més normal. S'ho mereix i ho ha aconseguit ell sol», sentenciava finalment Aurah al seu canal de 'Mtmad'.

Una malaltia molt complicada i poc coneguda

La veritat és que no és la primera vegada que Aurah Ruíz ens fa partícips de la malaltia del seu fill. En el seu canal de 'Mtmad' no dubtava a gravar-se 24 hores amb el nen perquè els seus seguidors poguessin veure com era un vídeo normal amb el petit. «La seva malaltia és molt més complexa, molt més greu. Una malaltia sense cura que viu i viurà sempre amb nosaltres», explicava en aquell temps.

«Vostès es preguntaran per què he de fer això. Ho faig perquè, si no ho fes, entraria en coma i podria morir», explicava mentre es gravava donant-li menjar al seu fill. I és que Nyan pateix baixades de sucre molt severes, conegudes també com a hipoglucèmies, que l'han mantingut durant més de 5 mesos en un hospital.

«Sé que molts no entendran que és això. Però tots també em pregunteu què li passa al Nyan. Aquesta màquina marca cada 10 minuts els valors de sucre en sang per mitjà d'un sensor que té connectat a la cama. Aquí ara són les 4:00 hores. Marca 'baix' i això significa perill. De vegades els valors del sensor són erronis i cal comprovar sempre punxant a Nyan en els dits dels seus peus», sentenciava la canària quan intentava explicar la malaltia del seu fill i el seu dia a dia.

L'angoixa d'Aurah ha estat tal que fins i tot va arribar a viatjar fins al Regne Unit amb la finalitat de buscar tractaments alternatius per al seu fill i aconseguir una millor qualitat de vida per a ell. Finalment, la jove portava al seu fill a l'Hospital de La Paz de Madrid, on va estar ingressat diversos mesos a l'espera que el petit s'estabilitzés.


Comentaris

envia el comentari