Fani i Christofer, participants de 'La isla de las tentaciones', en una imatge d'arxiu

Fani anuncia que han ingressat Christofer d'urgència en un hospital

La concursant de 'La isla de las tentaciones' ha estat un temps absent a xarxes socials i explica que fa dies que cuida de Christofer

Fani Carbajo deixava a tots els seus seguidors tremendament preocupats després de comunicar una notícia que la manté en suspens. La seva parella, Christofer Guzmán, es troba travessant un moment molt delicat de salut, la qual cosa l'ha mantingut allunyada de les xarxes socials. La concursant de la primera edició de 'La isla de las tentaciones' és molt activa en les xarxes i la seva sobtada absència ha estat notada pels seus fans que li preguntaven la raó d'això.

Fani anuncia que Christofer està ingressat

Diumenge passat, 31 de gener, Estefanía publicava un vídeo en el seu compte d'Instagram on explicava que fa dies que està allunyada de les xarxes pel fet que està tenint cura del seu nòvio, ingressat a l'hospital des del dijous 28 de gener. Fani viu des de llavors pendent del seu noi, proporcionant-li totes les cures que ara necessita.

«Soc a l'hospital amb Christofer» comença dient la televisiva. Però, què li ha passat a Christofer perquè hagi acabat ingressat? Segons sembla, va acudir a l'odontòleg perquè li traguessin un queixal, però el que semblava una simple extracció va acabar complicant-se fins al punt en què va haver de romandre en la clínica durant diversos dies. Des de llavors, Fani no s'ha separat d'ell.

«Va ingressar el dijous perquè li traguessin el queixal del seny, se li va infectar perquè li va entrar un bacteri i se li van posar la cara i el coll... Tenia la llengua inflada, li va donar febre, va estar fatal, explica Fani en el vídeo publicat on podem veure a Christofer darrere d'ella. Tal va ser la gravetat de l'ocorregut, que es va considerar la possibilitat que acabés en el quiròfan.

Per fortuna per a la parella, sembla que Christofer es va recuperant a poc a poc: «Ja està moltíssim millor. Pensàvem que l'anaven a operar, però de moment no fa falta que l'operin perquè això li està drenant» explica Fani per a la tranquil·litat dels seus seguidors. «Que es recuperi aviat, perquè quin disgust» acaba dient la concursant de 'La isla de las tentaciones'.

Superant adversitats

La relació de Fani Carbajo i Christofer Guzmán no ha estat fàcil. Des que es van donar a conèixer en la primera edició de 'La isla de las tentaciones', molts han estat els obstacles als quals han hagut de fer front. Als rumors sobre presumptes deslleialtats per part de Fani se li van sumar molts altres conflictes que van estar a punt d'acabar amb la relació.

De fet, els dos van decidir posar punt final a la seva vida en comú després de l'última entrevista que van concedir a 'Sábado Deluxe', on Christofer es va negar a compartir plató amb Rubén, el temptador amb el qual Fani va caure a la República Dominicana. Això va ser en punt d'inflexió que va posar fi a la seva relació.

Però tant Fani com Christofer tan sols van deixar transcórrer un mes des de la seva ruptura. Tots dos es van adonar del molt que es trobaven a faltar i van decidir donar-se una nova oportunitat. Els nombrosos missatges que van començar a intercanviar-se van provocar un acostament que avui dia encara perdura. Molts dubtaven sobre la reconciliació, però tant Estefanía com Christofer han demostrat que el seu amor és a prova de bales.

Ara, junts han après a suportar els problemes i demostren l'afecte que els uneix. Prova d'això és que Fani no s'ha separat del seu costat, pendent de l'estat de salut de Christofer en tot moment, desitjant que el seu noi pogués superar aquest contratemps que molt a prop ha estat de tenir greus conseqüències. Per fortuna, d'aquí a una mica la parella podrà abandonar la clínica privada on ara es troben i tornar a la tranquil·litat de la seva llar.