Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana es trenca en directe per una pèrdua personal: «Més que amiga»

La presentadora no ha pogut contenir l'emoció recordant aquesta persona

La pandèmia de la Covid-19 segueix fent estralls a Espanya i, a més, les reunions socials que s'han fet durant les festes de Nadal ho han empitjorat. Amb milers de morts durant aquest mes de gener, la pandèmia no descansa i encara hi ha persones irresponsables que segueixen celebrant festes multitudinàries.

La periodista Ana Rosa Quintana ha començat el programa d'aquest dilluns 1 de febrer alertant sobre les tragèdies que ens toca patir per culpa d'aquells que no compleixen les normes. «Són dies terribles per a milers de famílies, pares, germans i amics que ploren la mort d'éssers estimats fonamentals en les seves vides», ha manifestat la presentadora de 'El programa de Ana Rosa'.

Ana Rosa rep males notícies durant el cap de setmana

A més, la veterana periodista ha reconegut que durant el cap de setmana ha rebut «més de quatre terribles notícies» i el més dolorós per a ella és que no ha pogut estar al costat de les seves famílies en un moment tan delicat com aquest.

«He perdut un far d'inspiració», ha confessat Ana Rosa, després de la mort de l'alfarenya Chelo Palacios, copropietària del conegut celler Palacios Remondo i de l'hotel Palacios. L'empresària i gran amiga de l'estrella de Telecinco, ha mort aquest diumenge a Pamplona, amb 69 anys, després de lluitar contra una malaltia que es va complicar amb la Covid-19

«Chelo Palacios era molt més que la meva amiga»

«Mare, pilar de la seva família, lluitadora infatigable en tots els aspectes. Inspiracional, valenta i sempre amb un somriure i paraules d'optimisme». Després d'estudiar a França, i després de veure morir al seu pare l'any 2000, Palacios va agafar les regnes dels Cellers Palacios Remondo junt amb el seu germà Álvaro. En les dues últimes dècades, Chelo ha estat dirigint l'expansió comercial dels cellers en l'àmbit nacional. A més, va ser directora de l'Hotel Palacios, fundat el 1970 i propietat de la seva família. 

La veterana presentadora no ha pogut contenir l'emoció quan ha recordat a la seva gran amiga. «Chelo Palacios era molt més que la meva amiga», ha confessat Ana Rosa davant l'audiència del seu programa. «Era la meva germana gran i, com 83.000 espanyols, no he pogut abraçar a la seva família», ha lamentat Ana Rosa.

La presentadora torna a denunciar les «festes clandestines»

La presentadora de Telecinco ha tornat a denunciar les nombroses «festes clandestines» que es fan a Espanya, tot i les restriccions fixades i les recomanacions del Ministeri de Sanitat. «Encara hi ha gent que no s'ha assabentat que tots estem en perill. Aquesta pandèmia no respecta ningú, està acabant amb generacions senceres que amb el seu esforç i sacrifici ens han portat a una vida de progrés i benestar que mai havíem viscut», ha sentenciat.

«Tot i que ja és tard», Ana Rosa s'ha dirigit al govern. «Si és que li queda una mica de consciència. Toca posar tot de la seva part oblidant l'interès electoral. És l'hora de prendre el control del país. Tancar les fronteres com han fet Portugal, França i Alemanya. I ja sé que estan en campanya electoral, però les vides són el primer», ha conclòs Ana Rosa.

Informa't més sobre el coronavirus

Et pago per quedar-te a casa: l'estratègia que ja s'està aplicant contra el coronavirus

La pressió hospitalària continua augmentant a Catalunya a causa del coronavirus

La mesura que Margarita del Val aplicaria ara mateix a Espanya contra el coronavirus