El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Nous habitants a Cantora: Kiko Rivera vendrà mitja casa d'Isabel Pantoja

El cantant revela altres dades sobre la seva mare i l'obsessió pels diners


Kiko Rivera ha exposat públicament els diners que li deu la seva mare. Segons la seva versió, Isabel Pantoja li deu 2.619.284 euros, repartits en finques i patrimoni que li hauria deixat el seu pare, Paquirri. De moment, sembla que Pantoja no vol fer el pas i, per tant, el seu fill ha començat a actuar per forçar les conseqüències. 

Així doncs, Kiko Rivera posarà a la venda la seva part de Cantora, la finca que va deixar en herència el torero Paquirri i que va quedar repartida de la següent manera: el 52% de la casa i els seus terrenys estan a nom d'Isabel Pantoja i el 48% restant pertoca a Kiko Rivera.

De fet, Kiko assegura que ja ha parlat amb diverses persones disposades a comprar el 48% de Cantora, encara que la casa té un deute que s'ha anat acumulant per la gestió d'Isabel Pantoja i el seu germà Agustín.

Montse Suárez, advocada de 'Sálvame', ha estat qui ha afirmat el que podria fer Rivera per recuperar el valor de Cantora, sense comptar amb el consentiment de la seva mare, que ja hauria descartat en diverses ocasions vendre la casa.

Recordem que quan mare i fill tenien bona relació, Kiko va oferir-li a la seva mare vendre la finca per poder recuperar l'economia i cobrir els deutes. Fins i tot Kiko, amb molts menys deutes que la seva mare, va arribar a oferir-li diners perquè Pantoja pogués solucionar els deutes. No obstant això, Isabel Pantoja mai ha volgut vendre Cantora, ja que mai ha trobat un comprador capaç de pagar un valor molt més alt del real. 

Isabel Pantoja volia quedar-se amb els diners que va guanyar Kiko a 'Gran Hermano'

Per altra banda, Kiko ha volgut continuar tacant la reputació de la seva mare. Així doncs, ha explicat que mentre ell concursava a 'Gran Hermano VIP', va deixar a la seva gestoria i amics més propers a càrrec dels seus negocis i comptes bancaris. 

Doncs bé, Rivera ha explicat que Isabel Pantoja va posar-se en contacte amb els seus amics per reclamar els diners que estava guanyant a la televisió. Jorge Javier Vázquez, sorprès per aquesta declaració, ha volgut assegurar-se del que s'estava explicant. 

La cantant volia els diners de Kiko per poder pagar-se els luxes, que mai s'han detallat. Ningú entén en què ha invertit tots els diners que ha anat demanant la cantant durant aquests anys. Finalment, Kiko ha afirmat que la seva mare i el seu oncle mai tornen els diners que demanen i que, a més, bloquegen el contacte a totes les persones que reclamen els diners deixats.