María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

Suggerent petició d'un 'temptador' a María Patiño que no esperava

María Patiño agraeix els afalacs d'un personatge molt conegut de 'La isla de las tentaciones'

'La isla de las tentaciones' ha posat en marxa la seva tercera temporada, que normalment està en el punt de mira per com actuen els concursants, però aquesta vegada són els familiars i amics els que estan creant polèmica. En aquest cas, el pare de Marina, José Luis, està causant enrenou. Jove, guapo, sexy i atrevit, així és el defensor que ha aconseguit captivar a gran part de l'audiència del programa.

Malgrat no participar en el 'reality', molts espectadors el consideren la veritable temptació de 'LIDLT'. De fet, les xarxes socials s'han fet ressò d'aquest personatge públic i, a més, tots els col·laboradors de Mediaset han caigut rendits als seus peus.

Els afalacs del pare de Marina a María Patiño

El pare de Marina ha estat entrevistat a 'Socialité' per parlar sobre el pas de la seva filla pel programa de Telecinco. Amb ganes de coquetejar, i sobretot de crear polèmica, José Luis no dubtat en afalagar a María Patiño. «María m'agrada moltíssim, la seva manera de ser, la seva força, estic disposat a donar-li el que ella em demani», ha manifestat.

A més, ha assegurat haver coincidit amb María Patiño a Sevilla, però que mai han arribat a parlar, tot i que sempre ha tingut moltes ganes. Per si no n'hi hagués prou, els afalacs van començar a pujar de to.

Després d'escoltar unes declaracions en què l'exparella d'Isaac reconeix que el noi està molt ben dotat, José Luis no ha dubtat en respondre: «Potser a María Patiño li interessa saber com la tinc jo... Normal, considero que tinc una mida estàndard, però tinc altres coses que agraden molt». «María tinc moltes ganes de conèixer-te, aquí estic pel que necessitis, aquí em tens. Sembles una dona amb força, amb coratge, a mi m'agraden les dones així», manifesta el sevillà, davant l'atenta mirada de la reportera.

María Patiño no ha volgut callar i ha respost a tots els afalacs de José Luis. «Un afalac és un afalac, però hi ha un problema i és que jo soc una persona completament enamorada», ha afirmat la presentadora de 'Socialité', agraint a José Luis seves paraules. «A mi no m'interessa, t'interessa més a tu», ha respost ell.

Ara bé, el pare de Marina no és l'únic en crear polèmica, ja que la mare de la concursant també va ser relacionada amb un concursant de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'. 

José Luis no es fia d'Isaac

A més de coquetejar amb María Patiño, José Luis ha volgut deixar clar que no es fia d'Isaac i que li agradaria que tornés amb Jesús. «Isaac està jugant un paper amb la meva filla», ha afirmat. A més, ha afegit que «és un 'buscafames'». 

Segons s'ha pogut veure a les xarxes socials, José Luis dona suport a Jesús. És més, el pare de Marina ha fet publicacions afalagant a l'exparella de la seva filla, un acte que, sens dubte, reflecteix quin és el seu preferit.