Imatge d'arxiu del programa de Telecinco, Sálvame

Un col·laborador de 'Sálvame' podria convertir-se en milionari per una herència

Podria heretar una gran quantitat de diners i terrenys després de la mort del seu oncle

Tan sols ha passat una setmana i mitja des que va morir José Riverita, el germà del torero Paquirri. Tot i que Riverita no va tenir el mateix èxit que el seu germà dins el món taurí, ha deixat una important herència per a José Antonio Canales Rivera, nebot del difunt i actual col·laborador de 'Sálvame'. Des que el col·laborador va començar a treballar a Telecinco, ha manifestat que Riverita és com un pare per a ell. 

Torna a 'Sálvame' per problemes econòmics

No obstant això, en els últims dies hem descobert que a casa de Riverita vivien dues persones més, que l'ajudaven en els seus negocis de la ferralla i que finalment van ser acomiadades de la casa. A més, hi ha una tercera persona en discòrdia que estaria intentant destapar les veritables intencions de Canales. 

Mónica Gavira, periodista de professió i que, segons el periodista Kike Calleja, tenia una estreta relació d'amistat amb Riverita, convertint-se en la seva ombra i fent-li els dies molt més amens. Mónica, juntament amb Mari Carmen, una altra bona amiga de Riverita, estan traient a la llum els draps bruts de Canales Rivera, assegurant que ha lluitat fins a l'últim moment per convertir-se en l'hereu universal de l'herència del seu oncle.

Ara bé, el col·laborador de 'Sálvame' ha negat les paraules de Mónica i Mari Carmen, al·legant que no sap res sobre aquest tema i que no sap quina part li correspon de l'herència. Tot i això, segurament obtindrà una gran quantitat de diners, ja que Riverita ha viscut de manera molt humil durant gran part de la seva vida, però va morir deixant diverses propietats i negocis que podrien assegurar una molt bona estabilitat al seu nebot.

Recordem que Canales Rivera va arribar a 'Sálvame' assegurant que tornava al programa per poder reflotar la seva economia, que s'ha vist molt deteriorada per culpa de la pandèmia de la Covid-19

Les propietats que heretaria Canales Rivera

Kike Calleja ha assegurat que Canales Rivera podria heretar totes les propietats de Riverita: una gran casa a Barbate, un terreny de 1.000 metres quadrats a Benalup i un altre de majors dimensions a Vejer de la Frontera. A més, Riverita ha deixat un negoci de ferralla i diverses pertinences d'alt valor de Paquirri, que van quedar en el seu poder quan el torero va morir.

Tot i que encara no s'ha fet pública l'herència de Riverita, hi ha veus que afirmen que les seves últimes voluntats eren deixar tots els béns al seu nebot, amb l'únic objectiu que els reparteixi amb els seus éssers estimats. No obstant això, aquesta segona part podria no estar escrita i, per tant, Canales no haurà de donar cap part d'aquest import als éssers estimats del seu oncle. 

Mónica, assegura que Riverita va dir-li a Canales que li donaria 30.000 euros i un terreny per agrair-li la cura i la relació que van tenir en els seus últims anys de vida. Per altra banda, el col·laborador de 'Sálvame' està esperant que es revelin les últimes voluntats del seu oncle per tal de veure quina part de l'herència li pertoca.

Per si no n'hi hagués prou, Canales Rivera també ha de conviure amb la polèmica que protagonitza sobre les suposades infidelitats. El col·laborador ha aconseguit refer la relació amb la seva parella, però no se sap fins quan podria durar.