Rocío Flores i la seva tieta Gloria Camila

Gloria Camila i Rocío Flores enamoren els seus seguidors amb una fotografia del passat

La filla de Rocío Carrasco ha demostrat que manté una magnífica relació amb la seva tieta

Gloria Camila Ortega i Rocío Flores resolien els rumors del seu suposat distanciament fa ja més d'un mes, compartint una imatge juntes en les xarxes socials. Ara, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores ho ha tornat a fer i ha conquistat a tots els seus seguidors amb l'emotiva instantània.

Diguin el que diguin, tieta i neboda segueixen igual d'unides que sempre. La seva poca diferència d'edat ha aconseguit que la relació entre ambdues sigui d'amigues i confidents. La seva gran connexió és més que evident i en l'última imatge que Rocío Flores ha compartit en la seva secció de ‘stories’ d'Instagram es veu que és una cosa que ve des de lluny.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En la instantània, recuperada del bagul dels records, apareixen tieta i neboda quan eren petites i la veritat és que han canviat bastant poc. Totes dues joves continuen tenint la mateixa cara que llavors. A més, van perfectament conjunyides. Rocío Flores i Gloria Camila Ortega llueixen el mateix pentinat que combinen amb un lacito blanc i una part de dalt estampada.

Gloria Camila i Rocío Flores de petites, en una fotografia compartida per la filla de Rocío Carrasco
Rocío Flores i Gloria Camila sempre han mantingut una relació molt estreta | Instagram @rotrece

Antonio David Flores va ser el primer a sortir a defensar a les joves quan molts s'obstinaven a dir que ambdues estaven més distanciades que mai, alguna cosa que s'ha demostrat amb el pas del temps que no era cert. I és que tieta i neboda es demostren l'afecte també en les xarxes socials. De fet, Rocío Flores està encantada amb el nou projecte de la seva tieta en televisió i no dubta a enviar-li tota la seva força i suport en aquesta nova aventura.

Un gran canvi de professió

Gloria Camila Ortega ha optat per deixar la moda en un segon pla per a centrar-se de ple en la interpretació. La filla de José Ortega Cano es troba immersa en la sèrie ‘Dos Vidas’, que s'emet a l'hora de la sobretaula en 'TVE', substituint a ‘Mercat Central’. La trama d'aquest nou projecte està centrada en dues històries que es connecten en moments inesperats, de maneres insospitades i en diferents èpoques.

D'una banda, Julia, Laura Ledesma, una dona de trenta anys que, en l'actualitat, viu una vida que la seva mare i el seu futur marit han planificat per a ella. Quan està a punt de passar per l'altar descobreix un gran secret familiar que ho canviarà tot. Per un altre està Carmen, Amparo Piñero, la seva trama se centra en la Guinea Espanyola de mitjans del segle passat. Una jove que abandona les comoditats de la ciutat per a reunir-se amb el seu pare. Allà haurà d'enfrontar-se a una difícil decisió: acatar les injustes regles establertes o fer-li cas al seu cor.

Gloria Camila Ortega interpreta a Cloe, una jove presumida i espontània que és pràcticament una addicta a les xarxes socials. Després de finalitzar els seus estudis, s'enfronta al gran problema de la seva existència: Què farà amb la seva vida? Amb aquesta nova experiència la filla de José Ortega Cano està la mar de contenta i ha confessat que està emocionada amb el bon acolliment de la sèrie. «M'encanta que us agradi», escrivia a través d'un 'stories' en Instagram, on responia també a alguns dels dubtes dels usuaris sobre quan s'estrenava cada capítol.

Un bon moment

La germana de José Fernando Ortega està vivint, sens dubte, un gran moment professional. A més de la seva participació en aquest projecte televisiu, la jove acaba de ser elegida presidenta de l' ‘Associació RJ La Más Grande’, una organització sense ànim de lucre que té com a fi difondre i perpetuar la figura de Rocío Jurado.

En aquest nou repte, la filla de José Ortega Cano no està sola. En la junta directiva li acompanyen altres membres de la seva família. La seva tia Gloria Mohedano exercirà de Vicepresidenta segona, mentre que el seu oncle Amador Mohedano i el seu ex Rosa Benito han estat triats com a vocals.