El xef Dabiz Muñoz, que el 4 de novembre obre el restaurant GoXO, un servei a domicili d'alta cuina

Desallotjat d'urgència el Corte Inglés on té un restaurant el xef Dabiz Muñoz

El xef i marit de Cristina Pedroche ha publicat un vídeo a xarxes socials arran de l'incendi

Nou ensurt en ple centre de Madrid. El Corte Inglés de l'emblemàtic carrer Serrano de la capital ha hagut de ser desallotjat aquest diumenge, 31 de gener, per un aparatós incendi en la planta superior del centre comercial. Les flames originades en el terrat, com ha confirmat un portaveu d'EmergènciesMadrid, han generat una enorme i visible columna de fum i molta expectació, atès que la planta superior és la de restauració, on precisament es troba StretXo, el restaurant del conegut xef Dabiz Muñoz.

Diverses dotacions de Bombers de l'Ajuntament de Madrid i diverses unitats del Samur-Protecció Civil s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets per a actuar, encara que per sort, segons fonts oficials, no cal lamentar ferits. L'edifici ha quedat desallotjat sense problemes i els Bombers continuen treballant en el lloc dels fets, encara que ja han confirmat que el foc està localitzat i controlat. Encara que una recerca més profunda esclarirà la causa final de l'incendi, tot apuntava al principi a la possible fallada en el sistema de refrigeració.

Foc a la planta del StreetXo, restaurant de Dabiz Muñoz

Encara que al principi es desconeixia si l'incendi havia afectat el restaurant de Muñoz, és un fet que el famós StreetXo es troba en la part superior del Corte Inglés del carrer Serrano de Madrid, en la setena planta, just on ha tingut lloc l'incendi aquest diumenge, per la qual cosa el foc ha generat molt d'enrenou. D'haver-se vist afectat l'establiment, Dabiz Muñoz i la seva dona, Cristina Pedroche, haurien rebut un dur cop, que recorda al que ja van haver de fer front fa no gaire.

Recordem que, un dissabte del passat mes d'agost de 2020, l'altre restaurant del xef, anomenat DiverXo, es va incendiar amb Dabiz i la mateixa Cristina Pedroche a l'interior del local. Pel que sembla va haver-hi un problema en el sistema d'extracció i es van originar les flames, per la qual cosa els serveis d'emergències es van desplaçar immediatament al lloc. Per sort, en aquella ocasió tampoc va caldre lamentar víctimes ni ferits. L'esglai, això sí, no els hi treu ningú i sembla que la història es repeteix.

El marit de Cristina Pedroche publica un vídeo a xarxes

Però aquesta vegada han tingut millor sort. El mateix Dabiz Muñoz ha donat la cara davant les xarxes socials per a confirmar si el seu restaurant havia quedat afectat. La parella de Cristina Pedroche ha tranquil·litzat a tots els seus seguidors de Twitter explicant que el restaurant no ha sofert danys per l'incendi en el terrat i que esperen reobrir el local aquesta mateixa tarda de diumenge, o demà. 

«No és un incendi gran», ha explicat el xef, confirmant que l'incendi s'ha originat en la campana extractora de Cascabel, un altre conegut restaurant situat en la planta superior d'El Corte Inglés. Per a acabar, Muñoz ha enviat ànims a Roberto Ruiz, propietari de l'establiment afectat, sabent molt bé què comporta després d'haver viscut un incendi en DiverXo l'any passat.

Aquesta vegada el foc, que s'ha originat a les 13.00 hores d'aquest diumenge, no ha aconseguit trencar la bona ratxa del matrimoni, que passa especialment pel nou repte professional al qual té l'oportunitat d'enfrontar-se Cristina Pedroche, després de protagonitzar un any més les campanadas i l'inici d'aquest nou 2021. 

La col·laboradora de 'Zapeando' presentarà 'Love Island', un nou 'reality' de seducció que estrena Atresmedia i que s'emetrà en Neox. Les flames d'aquest diumenge en el Corte Inglés de Madrid no faran ombra a la parella, fins i tot amb la fumera i el desplegament ocasionats en ple centre de Madrid i la proximitat de l'ensurt al seu volgut StreetXo.