Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera a 'Sálvame'

Carlota Corredera, en el punt de mira després de la seva última entrevista a 'Sálvame'

La presentadora va haver d'entrevistar a Fayna Bethencourt , víctima de violència masclista
Carlota Corredera a 'Sálvame'
Carlota Corredera es troba al punt de mira després de la seva entrevista de dijous | Telecinco

Carlota Corredera és una de les presentadores de 'Sálvame' que més s’entrega en cada programa. I ho fa de manera especial amb temes que el preocupen com és, per exemple, la violència de gènere. Tant és així que fins i tot no ha dubtat a arremetre contra algun company que posa en dubte aquella. I aquest ha estat el cas del col·laborador i paparazzi Antonio Montero.

Precisament per aquesta esmentada vehemència que manifesta en uns certs temes ha estat l'encarregada de portar endavant una entrevista molt complicada. Ens estem referint a la que ha fet a Fayna Bethencourt, exconcursant de 'GH 2' i víctima, segons una sentència, dels maltractaments del seu ja exmarit, Carlos Navarro. Un home conegut popularment com 'El Yoyas'.

No obstant això, la manera d'abordar aquesta conversa per part de la presentadora no ha agradat a tothom. Tant és així que hi ha internautes i mitjans de comunicació que l'han atacat durament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'entrevista a Fayna

El Jutjat penal número 5 de Las Palmas de Gran Canaria ha condemnat recentment a Carlos. Ho ha condemnat per set delictes de maltractament, lesions, vexacions i amenaces. D'aquests, sis van ser cap a la seva dona Fayna i els seus dos fills i el setè cap a la nova parella d'ella.

Una sentència en la qual se li condemna a dos anys de presó i a quatre anys d'allunyament i incomunicació dels seus fills i el seu ex emmanilla. Això sense passar per alt tampoc altres quatre de privació de la pàtria potestat i quatre anys de prohibició per a portar armes, entre altres condemnes.

Precisament perquè ja s'ha donat a conèixer aquesta sentència, Bethencourt ha acudit a 'Sálvame' per a ser entrevistada. En concret, com ha manifestat, ho ha fet per a donar testimoniatge que es pot sortir d'una situació com aquesta. I també perquè joves i dones no normalitzin actituds i comportaments de les seves parelles que no ho són.

Així, ha narrat els episodis més violents que ha viscut amb Carlos Navarro i ha arribat a exposar: «He temut per la meva vida. Quan una persona t'agredeix i sents que aquesta vegada ja no et salvaràs... (…) No val la pena perdre la vida per una persona que no et fa feliç».

Això sense passar per alt que ha fet referència als perfils com els del seu ex marit per a conscienciar a les dones: «Aquestes persones mai es responsabilitzen dels seus actes. Sempre et diuen que la culpa és teva».
 

Les paraules de Carlota Corredera que han molestat

La presentadora de 'Sálvame’ ha estat en tot moment molt cautelosa amb les paraules durant l'entrevista a Fayna per la part 'sensible' de l'assumpte. Tanmateix, això no ha impedit que en diverses ocasions els espectadors consideressin que havia ficat la pota.

Així, per exemple, li han criticat que li preguntés com va passar setze anys al costat del Yoyas malgrat tot. Una qüestió que la canària ha contestat dient: «Em feia vergonya denunciar-li o dir alguna cosa perquè sempre li havia defensat».

És cert que Carlota Corredera ha manifestat tot seguit a la convidada que mai ha de sentir-se culpable pel succeït, però aquesta pregunta que ha fet ha propiciat que ella ja sigui atacada.

Així, hi ha espectadors del programa de 'Sálvame' que han usat les xarxes socials per a mostrar el seu malestar sobre aquest tema. I ho han deixat palès amb missatges com: «No suporto la pregunta a la víctima del perquè vas aguantar tants anys». És la manera que han tingut de deixar patent que rebutgen que s'assenyali a la víctima per la manera d'actuar que ha tingut.

Més atacs a Corredera i a 'Sálvame’

No obstant això, no és l'única crítica que ha rebut la presentadora, en particular, i el programa, en general. En concret, públic i mitjans han exposat que rebutgen la 'doble moral' de l'espai. I és que consideren que no tots els casos de violència de gènere els han abordat igual.

Així, per exemple, un espectador ha escrit: «Bé que vau posar a Raquel Bollo. I és el mateix que va fer Raquel i la vau crucificar. Ella va denunciar i va sortir en les revistes, el mateix que Fayna».

No obstant això, la crítica més dura ha arribat per part de 'Periodista Digital'. Sí, perquè aquest mitjà, ha arribat a exposar: «'Sálvame' és un format que basa el seu èxit en l'enfrontament. Allà sí que es culpa a les víctimes. Es pica a uns certs treballadors amb l'excusa que són aquí lliurement i que podrien anar-se quan volguessin».

Paraules a les quals ha afegit en relació a l'espai de Telecinco: «Mentre tenen una secció feminista, ‘Con M de Mujer’, diuen grossa i borratxa a Anabel Pantoja o acusen de prostituta a qualsevol famosa que s'intervé. És un doble joc molt perillós». Un tema espinós que pot continuar donant molt a parlar i que ha posat a Carlota Corredera en el punt de mira.