Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Clemente Lequio posant a una fotografia compartida al seu Instagram

Gir sobtat a la vida de Clemente Lequio després de la mort del seu germà

El fill d'Alessandro Lequio ha sorprès amb un nou projecte

Clemente Lequio posant a una fotografia compartida al seu Instagram
Clemente Lequio ha sorprès els seus seguidors amb el seu últim projecte | Instagram

Sens dubte, la mort d'Álex Lequio ha marcat un abans i un després per a tota la seva família. Fa poc més de mig any que el fill d’Alessandro Lequio i Ana Obregón moria després de diversos anys de lluita contra el càncer, deixant desolats a amics i familiars, inclòs al mateix Clemente Lequio, el seu germà per part de pare.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Encara que el jove portava diversos anys residint a Miami, la veritat és que tots dos germans s'emportaven a la perfecció, arribant fins i tot a acostar postures perquè la relació entre les seves respectives mares anés bé. Al contrari que Áless, Lequio va preferir viure al marge de la premsa mediàtica i poc més se sap d'ell que va arribar a treballar com a cambrer més de 50 hores setmanes per a sobreviure a la ciutat estatunidenca sense l'ajuda dels seus pares.

Clemente compleix el seu somni professional

No obstant això, sembla que la mort del fill d'Ana Obregón ha provocat que Clemente hagi decidit canviar de prioritats en la seva vida. El fill major d’Alessandro Lequio ha complert el seu somni: debutar en el món de la música traient el seu primer disc sota el pseudònim 'Draper Le Bond'. El disc en qüestió compta amb 10 cançons compostes per ell i que, segons ell ha manifestat, «posarà a ballar a tothom».

Clemente Lequio està d'allò més emocionat amb aquest nou projecte professional, tant que no ha dubtat a compartir aquesta feliç notícia a través de les seves xarxes socials. Pel que sembla, i segons el mateix ha declarat per a la revista 'People', la idea va sorgir arran del confinament i de tenir tant de temps per a pensar i compondre.
 

«Estant a casa, sense poder sortir, la concentració per a poder dedicar-me a fer música va ser màxima. Va ser en aquell moment vaig decidir que era el moment de gravar un àlbum desenvolupant un estil propi», confessava el jove visiblement emocionat pel llançament.  Sens dubte, l'estrena de Clemente Lequio com a cantant promet, ja que prové d'una família d'artistes. Cal recordar que la seva mare Antonia Dell’Atte també va arribar treure un disc, encara que aquest no ha tingut massa rellevància en el panorama musical.

El passat de Clemente com a DJ

Malgrat la il·lusió que ha mostrat Clement per treure el seu primer disc, la veritat és que no és l'únic contacte que el jove ha tingut amb la música en els últims anys. Cal recordar que el germà d’ Áless Lequio ja havia fet els seus primers passos en el món de la música com Dj, i la veritat és que no li ha anat res malament.

L'any 2013, a la ciutat de Berlín, Clement s'iniciava en el món de la música formant un duo al costat dels seus amics Stephen Lieb, 'Cavaan'. «No sóc un d'aquests pseudo DJs com Paris Hilton (només per a nomenar una persona i no nomenar els altres milers que hi ha, també a Espanya com Kiko Rivera)», arribava a dir en una entrevista per a 'El País' deixant clar que no volia ser Dj per ser fill d'un famós o famosa.

Uns passos que també ha seguit el seu germà, Áless Lequio, qui ni dubtava a fer els seus primers passos com MC llançant indirectes als periodistes. Com a germà major, Clement no ha dubtat a secundar-ho també en aquesta faceta: «Té una gran passió i canta molt bé, encara que a ell li encanta l'hip hop, i a mi depèn del tema».

La veritat és que a italià li agradava tant la música del seu germà que fins i tot va arribar a fer broma, en més d'una ocasió, sobre la possibilitat de col·laborar amb ell per a crear un tema. Una idea que finalment mai es va arribar a realitzar i que mai es podrà dur a terme.