Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

La principal preocupació que té ara mateix David Flores Carrasco

El fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores no pensa res més que en això

Per seguir amb el costum d'aquestes últimes setmanes, José Antonio Canales Rivera torna a estar en el focus de la polèmica a 'Sálvame'. Dona la sensació que el programa busca notícies escabroses únicament dels seus col·laboradors i els desgasten fins al punt que alguns pensen a deixar la cadena.

Carlota Corredera anunciava aquest dijous que un col·laborador tornava a trair el torero i, automàticament, sorgia el nom d'Antonio David Flores, qui fa un mes va filtrar a Telecinco la informació sobre la deslleialtat de Canales Rivera la seva parella, Isabel.

«Té Covid i està dolent a casa. Està confinat»

Encara que diversos col·laboradors insistien en el seu nom, Canales ho descartava del tot i revelava un sorprenent detall en explicar per què creu que Antonio David no és el traïdor: «Aquest home crec que té Covid i que està dolent. Està malalt a casa. Està confinat».

El comentari va passar desapercebut a plató, però els teleespectadors de 'Sálvame' li van donar molta rellevància. Tots els seguidors del programa es preguntaven per què el col·laborador fa més d'una setmana que no apareix i cap dels seus companys havia comentat res.

Els internautes es preguntaven en xarxes socials el motiu pel qual fins ara s'ha ocultat el contagi d'Antonio David. I, especialment, per què els companys que han coincidit al plató amb ell no estan també en quarantena.

'Mediaset' encara no s'ha pronunciat i, probablement, prefereixi optar pel silenci. Així que esperaran que el col·laborador torni al plató i pugui explicar-se per ell mateix. D'aquesta manera s'estalvien temps i polèmiques amb els teleespectadors.

En el punt de mira les mesures de seguretat preses per 'Sálvame'

Això sí, Twitter ha cremat amb les paraules de Canales Rivera, ja que molts consideren que, un cop més, 'Sálvame' no ha respectat la quarantena recomanada per les autoritats sanitàries. Això explicaria la cara de sorpresa que li quedava a Carlota després de descobrir que Antonio David està passant la Covid-19.

Tot i que Canales Rivera va pronunciar la frase espontàniament per respondre a una pregunta de Carlota Corredera, la veritat és que darrere del seu comentari podria haver-hi un afany de venjança cap a l'exmarit de Rocío Flores i, així mateix, cap al programa que li ha fet patir tant.

Cal recordar que, el desembre de 2020, Antonio David va oferir a la cadena el testimoni d'una suposada amant del torero, prestant-se a més a treballar com a representant de la noia. Tots dos col·laboradors tenien molt bona relació, fins i tot es parlava d'amistat, i ningú va entendre aquesta gran traïció per part de l'exguàrdia civil.

Tanmateix, es va especular que ho feia per diners i per guanyar una mica més de fama i minuts a la televisió. Les declaracions de la suposada amant de Canales Rivera i les proves que va aportar van acabar dinamitant la relació de José Antonio amb la seva parella toledana.

Al principi, el destre va negar rotundament les acusacions de la seva infidelitat i va mostrar la seva decepció cap al seu company: «No té cap empatia, jo tinc una forma de veure les coses i la lleialtat està per sobre de tot. El que em fastigueja és que vingui per aquest home. Què guanya ell amb fer mal, collons?», lamentava.

Ara, aprofitant la misteriosa absència d'Antonio David a 'Sálvame' durant gairebé dues setmanes, Canales Rivera podria haver-se cobrat la seva freda venjança amb una innocent frase que, a més de revelar el contagi del col·laborador, ha posat en el punt de mira les mesures de seguretat preses pel programa.

Tots els col·laboradors que van estar treballant amb Antonio David Flores el dia del seu contagi s'haurien d'haver fet la PCR i haver complert amb la quarantena estipulada. Per què hauran silenciat aquest contagi? Quina necessitat de posar en perill els altres? Les respostes arribaran molt aviat.