María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

María Teresa Campos torna a Telecinco amb un programa que deixa molts estupefactes

Les xarxes socials de Mediaset han donat les primeres pistes sobre el retorn de la malaguenya

La sortida de María Teresa Campos de Telecinco no va ser per a res amistosa, i la presentadora va arribar a queixar-se públicament del tracte que se li havia donat per part dels directius en els últims temps. Segons va explicar, en tenir un contracte de cadena no podia acceptar nous projectes i la inactivitat dins de 'Mediaset' li va fer que es quedés en un segon pla i sense opció de poder seguir liderant un format amb cara i ulls.

A més, en els últims mesos de contracte, 'Mediaset' va decidir exposar-la com a tertuliana a l'ús d'alguns programes com ara en un debat de 'Gran Hermano', i que va acabar per abandonar enmig de l'emissió en sentir-se  fora de lloc. Aquesta seria de les últimes vegades que va veure-la en la cadena.

Tornades intermitents als platós de Mediaset

Des d'aquest moment i fins ara, han estat vegades comptades les que ha tornat als platós de Telecinco. Les vegades que ho ha fet ha estat com convidada a diversos programes i moltes d'aquestes ocasions, provocant grans baralles i deixant un molt mal gust de boca als espectadors pel que estaven veient. De fet, la malaguenya creia que ja no tornaria a tenir un programa dins de la cadena, però avui s'ha confirmat una cosa i que ho canvia tot.

Les xarxes socials de 'Mediaset' han compartit una imatge presa en un taller mecànic, en la qual es pot veure un camió descapotat i blindat amb una cabina de vidre, acompanyada d'uns vinils i que venen a confirmar que la Campos ha fet les paus amb Paolo Vasile i que, per tant, tornarem a veure-la com presentadora molt aviat a Telecinco.

El programa tindrà per nom 'La Campos móvil' i veient aquest camió, sembla que la mítica presentadora es desplaçarà fins a diferents punts del país per entrevistar diverses personalitats, convidant-los a accedir a aquest plató mòbil i que s'està construint expressament per a l'ocasió.

De moment, 'Mediaset' no ha confirmat en què cadena s'emetrà , però veient el grafisme del logo, sembla que la producció anirà de la mà de 'La fàbrica de la tele', la productora de 'Sálvame' i 'Socialité', una empresa que la malaguenya coneix bé, ja que també va treballar amb ells en el 'docu-reality' de 'Las Campos' i en la seva etapa com a defensora de l'audiència de 'Sálvame'.

Ara mateix és del tot un misteri la cadena en la qual es podrà veure el nou format, encara que alguns mitjans asseguren que es convertirà en una secció de gran format dins de 'Sálvame', alhora que altres mitjans treballen amb l'opció que compti amb una franja pròpia i s'emeti de forma independent.

No obstant això i veient els moviments que està fent últimament 'Mediaset', també és important valorar que el grup audiovisual es troba generant continguts propis per 'Mitele plus', la plataforma de vídeos de baixa subscripció i que per tant, no seria del tot desgavellat que la presentadora segueixi amb la seva faceta de 'Youtuber' i compti amb una emissió via 'streaming'.

Torna a la productora enemiga

Les últimes vegades en què la Campos ha visitat el 'Deluxe' l'experiència ha estat més que nefasta, tant és així que la seva última entrevista la va donar a 'Viva la vida', sabent que l'audiència és molt menys i que el 'caché' que se li pagaria no tenia res a veure amb els zeros que podia arribar a portar-se a la seva butxaca si s'asseia al programa de Jorge Javier Vázquez.

A més, en l'entrevista que va concedir a Emma García la setmana passada, va deixar entreveure que l'última vegada que va estar al 'Deluxe' li van preparar una emboscada i la van portar per parlar d'un tema concret, quan realment el que volien era tractar temes molt més morbosos i que no s'havien acordat prèviament.