Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

El revés d'Hisenda que posa contra les cordes el moment més especial d'Isa Pantoja

La seva parella, Asraf Beno, ho ha explicat a les seves xarxes socials

Asraf Beno està travessant un mal moment econòmic que podria posar en risc el seu casament amb Isa Pantoja. I és que el model ha hagut de fer front a les seves obligacions amb Hisenda, que s'ha emportat un bon pessic després del pas del Míster Univers per 'La Casa Fuerte'.

Asraf Beno rep un pal d'Hisenda després del seu pas per 'La Casa Fuerte'

Asraf Beno i Isa Pantoja van ser els grans protagonistes de l'última edició de 'La Casa Fuerte'. La parella va ser la primera a ser confirmada de manera oficial pel programa, que va invertir una gran quantitat de diners en garantir la permanència en el concurs de la polèmica parella.

«Estic molt il·lusionada. Ha estat una oferta que no he pogut rebutjar. Tinc molta il·lusió», va declarar la filla d'Isabel Pantoja a 'El programa d'AR' després de confirmar-se la notícia, deixant entreveure que la proposta va ser acompanyada d'un xec amb diversos zeros incorporats.

Tot i que la parella no va guanyar el programa, tant Asraf Beno com Isa Pantoja van ser els participants amb millor 'caché' i, per tant, els que van obtenir uns ingressos més sucosos en comparació dels seus companys.

La crítica d'Asraf Beno pels impostos pagats a Hisenda després 'La Casa Fuerte'

Davant d'aquesta situació, era lògic esperar que l'administració pública retingués la part proporcional corresponent als diners ingressats per cada un dels participants, que està estipulat al voltant d'un 40%.

Es tracta d'una obligació que tots els ciutadans hem de complir amb l'Estat, però a jutjar per les últimes paraules d'Asraf Beno en el seu compte d'Instagram, sembla  que l'últim pagament que ha fet a Hisenda li ha enxampat completament desprevingut.

Tal com ha revelat el model en uns 'stories', l'Agència Tributària espanyola li ha donat un bon pal econòmic després d'haver cobrat una part del pagament del seu pas per 'La Casa Fuerte'. «M'han cruixit», deia amb humor el model per respondre a la pregunta d'un seguidor que volia saber amb més detall a què es devia el seu problema amb Hisenda.

Muntatge d'una captura de l'Instagram de Asraf Beno
Asraf Beno ha respost amb humor a la pregunta sobre Hisenda d'un seguidor a Instagram | Instagram.

El promès d'Isa Pantoja no ha dubtat a mostrar el seu malestar amb l'administració pública per l'enorme quantitat d'impostos que va haver d'abonar, una situació que l'ha portat a compartir una controvertida reflexió amb els seus seguidors a Instagram. «Definitivament, és impossible fer-se ric en aquest país», assegurava Asraf Beno en un altre 'stories'.

Polèmica per les paraules d'Asraf Beno sobre Hisenda i els impostos

Aquestes declaracions del gendre d'Isabel Pantoja cobren especial importància en el moment actual en què es produeixen, quan està de plena actualitat la polèmica decisió d'alguns 'YouTubers' i 'influencers' d'abandonar Espanya amb destinació Andorra per a tributar menys pel seu treball.

Les paraules d'Asraf Beno serveixen per posicionar clarament en el debat de part dels que mostren el seu suport als famosos que se'n van del país per obtenir més ingressos. No obstant això, aquesta postura genera molta polèmica i no han sigut pocs els usuaris que han retret les paraules del model, que porta una vida de luxes i capricis que es pot permetre gràcies als seus elevats ingressos.

En qualsevol cas, Asraf Beno ha volgut mostrar el seu malestar amb la política tributària espanyola, però també ha deixat clar que compleix amb les seves obligacions. El model només espera que aquest pal econòmic no sigui obstacle per celebrar el seu casament amb Isa Pantoja, que també podria veure's ajornat per motius de salut a causa de la malaltia que el model pateix en els pulmons.