Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

L'herència de Riverita, al punt de mira: apareixen cosins secrets de Kiko

Els rumors apunten a una suposada «família secreta» del torero

Una setmana ha trigat Telecinco a treure a la llum l'herència de José Rivera ('Riverita'). Era un tema que es va posar sobre la taula en el mateix moment en què l'oncle de Kiko Rivera moria, mentre que la família assistia a un dels moments més tristos del clan. Com era d'esperar, els programes s'han posat en marxa per revelar les últimes voluntats del germà de Paquirri i han tret a la llum un secret que podria canviar les coses de manera dràstica.

'Riverita' podria tenir una «família secreta»

Molt s'ha especulat sobre l'herència de 'Riverita', però va ser Kike Calleja el que llançava a la tarda d'ahir, dijous 28 de gener, una pregunta a 'Sálvame' a Canales Rivera que li posava entre l'espasa i la paret. «Tu saps si hi ha més família Rivera que no es conegui?», preguntava el reporter arran de les últimes especulacions sobre una «família secreta» del torero.

En els últims dies ha corregut el rumor que José Rivera podria haver tingut uns fills que, en cas de ser cert que guarden parentiu amb el torero, podrien modificar de manera inevitable el repartiment de l'herència. «D'opinions, 2.000», responia el col·laborador de 'Sálvame' afirmant que sempre han corregut «rumors» sobre l'existència d'uns cosins desconeguts.

«Jo ho he sentit, si apareix, es fa les seves proves i si és fill, doncs fenomenal», afegia Canales davant la possibilitat que apareguessin nous membres de la família amb dret de reclamar «la seva part de l'herència». Seguint la informació que tenia Kike Calleja, Gustavo González va aportar més a la suposada nova paternitat de 'Riverita'.

Segons el paparazzi, aquest havia parlat amb una de les amigues de 'Riverita' que li havia confessat que existia una presumpta filla del torero amb la qual havia parlat recentment, i a qui ha animat a sol·licitar la prova de paternitat. Per si això no fos prou, Gustavo assegurava que això no acabava aquí, ja que també hi ha un altre cas més: «Hi ha un altre presumpte fill que viu a Barcelona amb el que va passar cinc dies al desembre», va explicar el reporter.

José Rivera va canviar el testament abans de morir

Kike Calleja arribava al plató de 'Sálvame' amb tota la informació recopilada fins ara sobre el testament de 'Riverita'. Segons el reporter, l'oncle de Kiko Rivera hauria decidit canviar el seu testament el passat mes de novembre per incloure-hi a Mónica, una de les seves millors amigues que sempre s'ha mantingut al seu costat cuidant-lo.

La intenció de 'Riverita' era deixar-li a ella un terreny per mostrar el seu agraïment. No obstant això, la família Rivera no estava d'acord amb la idea de José i va enviar una notària per impedir que aquest canvi es dugués a terme. Així, sembla, el torero hauria nomenat a Canales «hereu universal» perquè repartís els béns entre la família i li atorgués a Mónica la quantitat de «30.000 euros».

Davant d'aquesta informació, Canales Rivera negava que això fos cert i confessava no conèixer qui era l'hereu universal, ja que encara no s'havia procedit a l'obertura del testament del seu oncle. El col·laborador de 'Sálvame' no vol entrar en polèmiques amb les suposades amigues del seu oncle, i afegeix que no entén com sent amigues de 'Riverita' parlin en els mitjans de comunicació per deixar caure que la família no ha estat pendent d'ell.

En aquest sentit, era Gustavo González el qual proporcionava al programa les declaracions de Mari Carmen, una altra amiga de 'Riverita, qui acusava obertament a Canales d'haver-se quedat amb 4.000 euros del seu oncle i haver-li deixat desatès en els dies finals de la seva vida, un fet que Canales ha desmentit de manera contundent.