Diego Arrabal.

L'última hora de l'estat de salut de Diego Arrabal amb la millor notícia de totes

El col·laborador de 'Viva la vida' va haver de ser ingressat per Covid

Diego Arrabal sorprenia fa uns dies informant els seus seguidors d'Instagram que havia donat positiu en coronavirus. El paparazzi se sumava així a la llista de col·laboradors de 'Viva la vida' que havien contret la malaltia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Emma García, Irene Rosales o Carmen Borrego han estat algunes de les companyes que també han donat positiu i que afortunadament van aconseguir superar el virus. Però el cas de Arrabal va mantenir en suspens a la cadena a causa dels símptomes que va patir i que ell mateix va relatar assegurant «no poder més».

Els pitjors moments de Diego Arrabal

A diferència de la resta de companys de 'Viva la vida', Diego Arrabal va acabar sent ingressat en un hospital a conseqüència dels símptomes que va presentar després de donar positiu en Covid-19. «Porto tretze dies amb el virus i anit em van haver d'ingressar. Lluitaré fins que no em quedin forces per a curar-me» escrivia el propi paparazzi a les xarxes socials. «Només demano treva a la febre, no puc més, molts dies» afegia.

Encara que ha estat ingressat durant diversos dies, Arrabal s'ha mantingut actiu en les xarxes socials des d'on ha anat informant sobre l'evolució del seu estat de salut. Va ser gràcies a elles on vam poder conèixer que es trobava en el mateix hospital en el qual treballa la seva germana com a infermera, a la qual agraïa de manera pública el seu esforç diari i el de tots els sanitaris en general.

El periodista Carlos López Gimeno, company del paparazzi a 'Viva la vida', ha explicat com Diego ha passat per un dels moments més difícils de la seva vida. En algunes ocasions ha temut per la seva salut en rebre notícies gens encoratjadores, però per fortuna Diego Arrabal ha aconseguit superar el virus.

López Gimeno es comunicava amb el seu company a través de Whatsapp i  l'informava sobre el seu estat de salut. El paparazzi afirmava que la febre no baixava de 40 graus i que la pneumònia que presentava li mantenia completament esgotat.

Diego Arrabal rep l'alta hospitalària

«Els primers dies a casa van ser tremends perquè el que prenia no em feia efecte fins que no vaig poder més i la setmana passada, a les 2 de la matinada, vaig agafar el cotxe i vaig presentar a l'hospital de Marbella perquè no podia respirar. Em van fer unes proves i em van dir que d'allí no podia sortir en tenir pneumònia i em van traslladar a una gran sala on hi havia més de 100 infectats, i era desolador» ha explicat Diego Arrabal.

Al paparazzi van haver d'administrar-li dos tipus d'antibiòtics per a aconseguir baixar-li la febre i va haver de rebre oxigen per la pneumònia que presentava. «És bo que la gent ho sàpiga perquè es conscienciïn del que succeeix» opina.

Per fortuna, el pitjor ja ha passat i Diego Arrabal ha rebut l'alta hospitalària. Ara es troba descansant a la seva casa, on rep el suport i l'atenció de la seva dona, Virginia, qui també va donar positiu encara que amb símptomes lleus: «Ara a casa dormo encara amb diversos coixins, una mica incorporat. Encara tinc pneumònia, però tinc molta fortalesa pulmonar» ha explicat.

«Estic feliç rebent molt suport, i ja sense febre m'aixeco i baixo al saló, i estic tranquil en el sofà. Encara passaran unes setmanes fins que pugui incorporar-me al programa» afirmava Diego Arrabal, qui ara només està centrat en recuperar-se totalment per a poder tornar a 'Viva la vida' i aportar informació sobre les últimes notícies.

Ara és un bon moment perquè el paparazzi pugui gaudir de la tranquil·litat de la seva llar i de la companyia del seu fill de 7 anys després d'haver vist de prop com les gasta el virus.