María Patiño al plató de 'Sálvame' durant una edició del programa

María Patiño no guanya per disgustos: «Que em digui a la cara el que diu a la tele»

La periodista i presentadora ha estat atacada per una coneguda col·laboradora de Telecinco

La periodista María Patiño està sent molt criticada pels espectadors, que no estan satisfets amb el rendiment professional de la col·laboradora. A més, també està en el punt de mira per l'advertència de Rafael Amargo, que ha pres mesures legals contra la presentadora de 'Socialité'.  

Doncs bé, per si no n'hi hagués prou, Patiño ha estat atacada per Carmen Borrego, la filla menor de María Teresa Campos i germana de Terelu.

L'origen del 'conflicte' entre les col·laboradores

María Patiño i Carmen Borrego van ser companyes de treball a 'Sálvame', però mai han tingut una bona relació. Aquesta mala relació s'ha accentuat especialment en els últims mesos, ja que Patiño ha decidit criticar totes les entrevistes de la família Campos.  Així doncs, per exemple, va criticar a Borrego després de l'exclusiva en què va parlar de Rocío Carrasco.

La presentadora de 'Socialité' va criticar que Carmen Borrego volgués guanyar diners parlant sobre la filla de Rocío Jurado: «Davant qualsevol necessitat econòmica jo seria incapaç de parlar d'una persona que estimo. De fet, he tingut problemes econòmics i la solució ha estat demanar ajuda o treballar més». Això sense passar per alt que també va arribar a referir-se a la filla de María Teresa amb adjectius com «miserable» o «morta de fam».

Carmen Borrego esclata contra María Patiño

Dimecres 27 de gener, la revista 'Lecturas' va exposar a la portada una nova exclusiva de Carmen Borrego, en què ha parlat sobre les amenaces de mort i les conseqüències que pateix després de les seves declaracions sobre Carrasco.

No obstant això, també ha parlat de María Patiño. En concret, ha reconegut que li va doldre molt que la periodista la qualifiqués de «pobre miserable» o «estafadora». Així doncs, Borrego s'ha preguntat: «Es pot dir alguna cosa pitjor d'algú?».

És més, no ha dubtat a deixar patent que la seva excompanya de 'Sálvame' sempre ha estat molt dura amb ella. «Amb mi ha estat molt cruel. Mai he entès el perquè d'aquest odi cap a mi. M'agradaria que em digués a la cara el que diu a la tele i que m'expliqués el perquè».

La família Campos

Mila Ximénez ha estat l'encarregada d'entrevistar a la germana de Terelu i ha aprofitat per recordar-li a Borrego que, Patiño, va definir-la com un 'sac de boxa' de les Campos. Sobre aquesta declaració, Carmen Borrego ha estat molt clara i contundent: «Jo dono més canya que elles a mi. Què he estat sola en els platós últimament? Doncs sí, però sí que soc el sac de boxa de María Patiño i d'altres persones».

La resposta de María

María Patiño no ha dubtat en comentar l'entrevista 'Sálvame'. En concret, ha parlat de les declaracions que fa sobre ella i ha estat molt contundent. Així, ha manifestat: «Carmen, vas venir a 'Sálvame', vaig dir-te a la cara el que penso... Em vas dir que tu també havies ficat la pota, que estaves en una altra nova etapa de la teva vida, que volies fer net, que volies quedar-te amb les coses bones... Llavors, ara què faig? Giro el cap?».

De la mateixa manera, Patiño, sorpresa pels atacs que ha rebut en l'exclusiva, ha afegit: «Jo ja no sé què dir... Diu que soc mala persona, però en el 'Deluxe' va menjar-me la boca tan sols veure'm, què voleu que us digui?».

Caldrà esperar al cap de setmana per poder veure 'Viva la vida' i si Borrego decideix parlar sobre les declaracions de Patiño.