Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández deixa mut a 'Sálvame': «Va aparèixer amb un ganivet. A casa meva»

El col·laborador ha confessat en directe que va témer per la seva vida

Kiko Hernández ha confessat en directe un dels pitjors moments de la seva vida. El col·laborador ha explicat que el fet de ser un personatge públic no sempre ha estat un camí fàcil, ja que l'exposició mediàtica també implica ser l'objectiu de persones que arriben a obsessionar-se. 

«Va aparèixer amb un ganivet»

Arran de l'entrevista que Carmen Borrego va concedir a la revista 'Lecturas' on parla dels seus antics companys de 'Sálvame' i confessa que no s'ha sentit estimada per tots els integrants del programa, Kiko Hernández ha assegurat que el treball dels famosos no és gens fàcil. La filla de Maria Teresa Campos assegura haver rebut amenaces i el col·laborador ha afegit que tots els que treballen en aquest mitjà han viscut experiències similars. 

Kiko ha exposat un dels moments més delicats de la seva professió, en què va estar a punt de perdre la vida. El col·laborador assegura haver rebut diverses amenaces des que va començar la seva carrera en el món de la televisió. Ara bé, on realment va témer per la seva vida, va ser quan va anar a la presentació del llibre de Belén Esteban.

Ja feia temps que Kiko Hernández tenia un abusador a les portes del seu domicili i al plató de Telecinco: «Vaig haver de veure com anava a la presentació del llibre assegurant que era el seu xicot» explica. La cosa va anar molt més enllà i el col·laborador va haver d'emprendre mesures legals per poder viure tranquil.

«Era un boig que va aparèixer amb un ganivet. He hagut de demanar una ordre d'allunyament perquè ha vingut a casa meva, al meu treball... », confessa el col·laborador, assegurant que no el coneixia de res. A més, li omplia el telèfon amb amenaces i va arribar a demanar-li 10.000 euros per a deixar-lo en pau. La por i la preocupació es va anar apoderant de Kiko Hernández i va decidir recórrer a la justícia per aconseguir que l'assetjador el deixés tranquil.

18 mesos de presó

Kiko Hernández aparenta ser una persona amb caràcter que no es deixa manipular per ningú i que sap enfrontar-se a les persones que l'ataquen. Però quan s'apaguen les càmeres i se'n va a casa, el col·laborador és una persona reservada i desconfiada. Part d'aquest caràcter pot ser degut a l'experiència que va viure amb l'individu que va assetjar-lo durant un temps.

Aquest home era de València i agafava l'AVE per anar a Madrid i estar a prop de Kiko. «Un senyor de València pagava un AVE per venir a molestar-me i, a més, venia amb armes. Venia a buscar-me a la porta de Telecinco», va explicar fa quatre anys. «Va venir a la porta de casa meva i el meu porter em va trucar un dia per dir-me: 'Escolta, que hi ha un senyor aquí que diu que ve a liquidar-te'» va confessar.

En una ocasió va haver de trucar a la policia perquè acudissin a les portes de Mediaset, ja que l'individu estava esperant-lo. Kiko va decidir denunciar-lo i l'assetjador va acabar amb una ordre d'allunyament: «Va desaparèixer perquè té una ordre d'allunyament». «Va ser una pel·lícula de terror viscuda en primera persona» va afegir. Després que Kiko Hernández decidís denunciar-lo, el jutge va declarar en favor de Kiko i l'assetjador va ser condemnat a divuit mesos de presó.

Kiko Hernández ha volgut conscienciar a Carmen Borrego, ja que el que ella va viure al plató de 'Sálvame' no es pot comparar amb la seva història. A més, el malestar de la germana de Terelu ve justificat pels canvis de 'look': «Això no va ser res. Jo m'he canviat el color de cabells per un horrible que s'està tornant verd i no passa res, no és tan greu», diu el col·laborador.