Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Alejandra Rubio parla de Beatriz, la dona morta del seu pare: «Vaig embogir»

La filla de Terelu explica la tragèdia a Instagram

La 'influencer' Alejandra Rubio, filla de Terelu, s'ha convertit en una famosa habitual en la premsa del cor. A més, ara és col·laboradora del programa de Telecinco 'Viva la vida', on comparteix plató amb la seva mare i la seva tieta, Carmen Borrego.  

Alejandra Rubio acumula milers de seguidors a Instagram i els seus 'looks' sempre estan en el punt de mira. Ara bé, avui és notícia per haver fet una confessió sobre la mort de Beatriz, la dona del seu pare, Alejandro Rubio. 

Alejandra Rubio i Beatriz

Alejandra Rubio era molt petita quan Terelu i Alejandro van decidir separar-se. És per això que la 'influencer' sempre ha acceptat les parelles dels seus pares amb molta naturalitat. És més, va tenir molt bona relació amb Beatriz, la parella del seu pare. Fins i tot Terelu ha arribat a manifestar a 'Viva la vida' que Beatriz «va aconseguir tenir una relació amb Alejandra que, per edat, era una relació d'amigues, de col·legues».

Precisament per aquest motiu, perquè estaven molt unides, la neta de Maria Teresa Campos va patir molt quan a Beatriz li van diagnosticar càncer de mama. Aquesta notícia va enfonsar a tota la família i va fer patir a Alejandra, que va viure, per edat, de forma més conscient la malaltia de Beatriz que la de la seva mare, qui va superar el càncer de mama. 

El patiment de la filla de Terelu

Finalment, Beatriz va morir l'any 2017 amb 37 anys. En aquell moment, Alejandra Rubio era adolescent i li va costar gestionar la defunció. Fins i tot, Alejandra ha reconegut a 'Viva la vida' i a 'Volverte a ver' que «la pèrdua de Bea va ser molt dura. Vaig embogir, vaig tornar-me rebel. No sabia per on tirar». És més, no ha dubtat a manifestar entre llàgrimes: «Crec que no he superat la seva mort». Alejandra va decidir tatuar-se 'Beau' - nom amb el qual es dirigia a ella - al clatell per dur-la sempre amb ella.

El record de 'Beau'

Ja han passat quatre anys des de la mort de Beatriz, però la 'influencer' segueix recordant-la diàriament. De fet, en una ronda de preguntes a Instagram, ha parlat sobre els anells que sempre porta posats amb ella. Alejandra Rubio ha publicat una fotografia de les seves mans per ensenyar els anells, entre els quals hi ha un que era de 'Beau'; un bonic detall que evidencia la bona relació entre Beatriz i la filla de Terelu.

Muntatge amb una storie d'Alejandra Rubio
Alejandra Rubio llueix un anell de Beatriz | Instagram