Sandra Barneda presentant 'La isla de las tentaciones 3'

Ni ella s'ho esperava: Sandra Barneda no pot reprimir les llàgrimes a 'La Isla'

La presentadora intenta no influenciar amb les seves emocions, però en aquesta ocasió no ho ha aconseguit

Els concursants de 'La isla de las tentaciones' estan fent saltar l'alarma, que indica que algú està sent infidel. És per això que la presentadora, Sandra Barneda, ha decidit irrompre en la convivència i reunir-se amb els concursants per advertir-los que podrien generar conflictes.

Sandra Barneda s'emociona amb les paraules d'un concursant

Hores abans de la primera foguera, la presentadora s'ha reunit amb els nois per tal de saber si confien en les seves companyes, ja que podrien ser víctimes d'una infidelitat. Quan Barneda s'ha dirigit a Hugo, el concursant ha emocionat a tothom amb la seva romàntica declaració, probablement la més romàntica de la història del concurs.  

El jove s'ha sincerat parlant sobre els seus sentiments. Així doncs, ha assegurat estar una mica nerviós, però que confia molt en la seva parella, Lara. A més, durant la gravació del programa ha afirmat que, en cas de veure imatges on sortís la seva parella amb un altre noi, hauria d'acceptar-ho, ja que saben com funciona el 'reality'.  

Hugo ha confessat estar més enamorat del que es pensava i que espera que aquests sentiments siguin recíprocs i així poder continuar amb la relació fora de l'illa, lluny dels dubtes i gelosia que van convertir la relació en una relació tòxica.

Hugo ha explicat que Lara sempre ha assegurat estar més enamorada que ell. A més, el fet d'haver trencat la relació en més d'una ocasió, van fer que perdessin l'interès, la qual cosa preocupava a Hugo.

Aquest petit discurs ha fet que Sandra Barneda no pugui contenir les llàgrimes, mostrant així els seus sentiments, els quals sempre intenta mantenir al marge per no condicionar l'experiment social del concurs. És per això que la presentadora mai respon a les preguntes dels participants i tampoc es posiciona davant les polèmiques i noves relacions que van aflorant a mesura que avança el concurs. 

Hugo té plans de futur amb Lara

El jove ha anat més enllà i ha explicat que la seva parella sempre diu que li agradaria ser mare. No obstant això, Hugo afirma que és massa jove per fer aquests pas, però que dins el concurs s'ha adonat que li agradaria ser pare.  

Per si no n'hi hagués prou, Hugo vol fer un pas més i passar per l'altar per casar-se amb la seva companya de concurs. Ara bé, per fer-ho possible, hauran de superar la prova a la qual els sotmet el programa, resistint-se a les temptacions i comprovant així que la parella està passant un bon moment i que l'amor que senten és vertader. 

Recordem que aquesta parella va arribar al programa queixant-se sobre la relació tòxica que tenien. De fet, en els últims mesos, van trencar la relació en cinc ocasions, la qual cosa va fer que Lara  ja no confiés en Hugo.