Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Nova cagada a 'Sálvame': revelen per error quin col·laborador està confinat per Covid

Canales Rivera ha revelat el motiu pel qual el seu company no apareix al plató de

Canales Rivera ha estat un dels últims fitxatges de 'Sálvame' que va tornar al programa després d'haver estat col·laborador en els seus inicis, per a comentar l'actualitat de Cantora, ara més presents que mai a conseqüència de l'herència de Paquirri i que està creant grans maldecaps a Isabel Pantoja.

El col·laborador, molt al seu pesar, també ha tingut trames pròpies. A conseqüència d'una traïció del seu fins ara amic Antonio David Flores, vam conèixer una presumpta infidelitat del torero cap a la seva parella que va fer que la relació es trenqués. Tant és així, que fins ara el col·laborador no ha aconseguit reconquerir a la seva noia, la mateixa que no vol perdonar-li la traïció.

Canales torna a ser traït per un col·laborador de ‘Sálvame’

Canales va assegurar que ja havia perdonat Antonio David, però avui ha passat alguna cosa que ens fa creure que potser no li ha perdonat del tot l'ocorregut. Carlota Corredera explicava que ha tornat a passar i que un company ha traït al torero. Davant això, el sospitós era clar i han volgut saber si tornava a sospitar de Flores i ha estat llavors quan ha revelat una dada que el programa tractava d'ocultar.

Fa dies que Antonio David no acudeix al seu lloc de treball, quan habitualment ho fa en dues o tres ocasions per setmana. Els motius de la seva absència podrien ser molts: potser uns dies de descans o que, fins i tot, se li hagi acabat el contracte, però seria estrany que no el renovessin després de la implicació que té aquest amb el programa.

La vertadera raó de l’absència d’Antonio David

Canales ho ha destapat i ha admès que Antonio David Flores es troba a casa confinat per què està contagiat de Coronavirus. Un virus que és de sobres conegut per l'equip del programa i que els va obligar a estar en part confinats per un fals positiu que va posar en escac a l'equip per culpa de Marta López.

Recordem que aquesta última va arribar a ser acomiadada per la cadena en considerar que s'estava saltant totes les normes sanitàries, sense tenir en compte on estava treballant i la labor que porta inclosa el seu treball, sent així un exemple per a tota la societat.

De moment, Flores no s'ha pronunciat sobre la seva absència en televisió, però ara, segur que alguna cosa haurà d'aportar davant la distracció de Canales Rivera i que ha destapat el motiu de la seva absència en televisió.