Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban i el missatge més contundent a Andrea Janeiro: «Ja n'hi ha prou»

La col·laboradora està cansada de certes actituds en plena pandèmia

La gran part de la ciutadania està conscienciada de la gravetat de la pandèmia. I aquest seria el cas també de Belén Esteban, en concret, la 'Princesa del poble' està especialment sensible per diverses raons. No obstant això, les dues més significatives són que ella pertany als grups de risc, per la seva diabetis, i que el seu marit és conductor d'ambulàncies. Per aquest motiu, aquest, Miguel Marcos, estigui en constant perill pel virus.

Precisament per aquesta sensibilitat que manifesta cap al tema, la col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit actuar, i ho ha fet enviant un missatge molt important als joves, com ho són la seva filla (Andrea Gener) i les amigues d'aquesta.

El missatge de Belén Esteban

Des que s'aixequés el confinament, tots hem pogut veure, a través de xarxes socials i mitjans de comunicació, que hi ha gent que no respecta res. En concret, ens estem referint al fet que hi ha gent que se salta les mesures imposades per evitar que el virus segueixi expandint-se.

De manera especial ens hem portat les mans al cap amb les festes que molts joves organitzen malgrat la pandèmia, en les quals no porten mascaretes, on no hi ha distància de seguretat i on es reuneixen moltes persones. L'actitud d'aquests esmentats joves és realment vergonyosa, irresponsable i un risc per a tothom. I d'això és coneixedora Belén Esteban. Per això, ha fet públic el que farà a partir d'ara.

A través del seu compte a Instagram és com ha exposat la mesura que ha decidit prendre. Així, a través de les 'stories' ha deixat el següent missatge: «Començaré a publicar tot el que vegi relacionat amb festes il·legals. Vergonya us hauria de donar!».

Muntatge amb una storie de instragram de Belén Esteban
Aquest és el missatge que ha llançat Belén Esteban | Instagram

Belén Esteban sense pèls a la llengua

D'aquesta forma, la col·laboradora de 'Sálvame' ha manifestat que denunciarà públicament a tot el que faci reunions sense respectar les mesures establertes. Tanmateix, no ha sigut l'únic missatge que ha enviat directament a qui les organitzen o participen en aquestes.

Així, els ha dit també: «No us fa vergonya? Ja n'hi ha prou de festes il·legals. Està morint molta gent. Ens ho podem prendre seriosament ja». Això sense oblidar que, visiblement enfadada, ha deixat anar en xarxes socials: «Teniu família? Jo sí, i la majoria de la gent també». És més, tan preocupada està per la pandèmia que, de la mateixa manera, s'ha referit a les vacunes en el seu programa.

Així, en conèixer casos de polítics, militars i religiosos que se l'han injectat saltant-se el protocol, ha arribat a dir: «Quina vergonya! Ja n'hi ha prou! Les vacunes a qui les necessitin abans que vosaltres. Hauríem de vacunar matí, tarda i nit».

Altres famosos que també denuncien la situació

A més de Belén Esteban, hi ha moltes altres cares conegudes que han mostrat la seva indignació davant l'actitud de certs joves que organitzen o participen en festes. Joves entre els quals es troben des de Zayra, la filla de Guti i Arancha de Benito, fins Omar Montes. Així, per exemple, el col·laborador de 'Sálvame', Miguel Frigenti, ha estat el que ha fet ús de les xarxes per denunciar la celebració de l'aniversari de Zayra.

El presentador Jesús Vázquez també ha realitzat una publicació al seu Instagram molt crítica contra els que no pensen en els altres en aquesta pandèmia, una instantània que diu coses com: «Estic cansat i fastiguejat de veure-us fent el ridícul en les vostres festes. Mentre altres lluiten per salvar vides o simplement contribueixen a frenar el contagi complint les normes».

A més, a aquestes paraules, ha afegit: «De debò no sou capaços de tenir un mínim d'empatia amb tant dolor i sofriment? Llavors, potser hauríeu de pensar en quina classe de persones us heu convertit».

D'aquesta manera, aquests tres famosos, com altres 'celebrities' i ciutadans del carrer, estan manifestant la seva indignació. I és que és vergonyós i indignant que hi hagi qui només pensen en si mateixos i en el seu plaer mentre segueixen creixent les xifres de contagis i morts.