Rocío Flores i David Flores

La crida de part de la família de David Flores Carrasco que podria canviar-li la vida

La col·laboradora ha reivindicat que «cal aprofitar quan les persones estan vives»

Amb motiu del 20 aniversari de la defunció de Pedro Carrasco, el programa de Telecinco 'Viva la vida' va recordar la figura del boxador i marit de Rocío Jurado fent un repàs sobre la seva vida i el distanciament que en l'actualitat manté la seva filla, Rocío Carrasco, amb tota la família Mohedano-Jurado en el qual s'inclouen els seus dos fills, Rocío i David Flores.

Com no podia ser d'una altra manera, es tornava a posar sobre la taula l'actitud que Rociíto manté en l'actualitat amb els seus dos fills als quals no veu des de fa anys i amb els quals no manté cap mena de contacte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana María Aldón fa una crida

Actualment, Rocío Carrasco no compta amb la figura dels seus dos progenitors. Després de la defunció del seu pare, es va sumar el de Rocío Jurado quedant la seva única filla completament òrfena. Per motius que només coneixen els protagonistes i que alguns periodistes han deixat caure, Rociíto tampoc manté contacte amb els seus dos fills fruit del seu matrimoni amb Antonio David Flores.

Encara que Rocío Flores va manifestar en més d'una ocasió el seu desig de reconciliar-se amb la seva mare, aquesta ha continuat guardant silenci i res ha fet per a produir un acostament que, sembla, mai es durà a terme. En el programa presentat per Emma García es va fer al·lusió al dolorós i difícil que resulta la pèrdua d'un ésser pròxim, i Ana María Aldón no va dubtar a pronunciar-se amb un missatge dirigit a Rocío Carrasco i Rocío Flores.

«Cal aprofitar quan les persones estan vives, no cal esperar que estiguin morts. Cal fer unió i ajupir una miqueta el cap» opinava la dona d'Ortega Cano mostrant per primera vegada la seva posició davant el distanciament entre mare i filla. Aldón sempre s'ha mostrat molt familiar i li resulta complicat entendre com pot passar tant de temps sense que hi hagi contacte entre la família.

Les seves declaracions han cridat l'atenció de la presentadora que va voler saber si el seu missatge anava dirigit a Rocío Carrasco i Rocío Flores. Encara que no ha volgut ser categòric ni  entrar en més detalls, la dona d'Ortega Cano acabava contestant de manera afirmativa.

«No es pot perdre més temps, cal arreglar-se. Em refereixo a Rocío Carrasco, a Rocío Flores, a Kiko Rivera, a Isabel Pantoja» deia Ana María incloent en el seu discurs al DJ i a la cançonetista que actualment tampoc mantenen cap mena de relació.

Guardant silenci per respecte

Quan Ana María Aldón i Rocío Flores van coincidir a 'Supervivientes', els ulls estaven posats en com la dona d'Ortega Cano es relacionaria amb la filla de Rocío Carrasco i si es mullaria a posicionar-se en un bàndol o en un altre. Però la dissenyadora va voler mantenir-se al marge de polèmiques i en cap moment va entrar a valorar l'enfrontament entre mare i filla.

Malgrat alguna topada a l'illa, entre la col·laboradora de 'Viva la vida' i Rocío Flores va haver-hi una bona amistat. Una vegada fora del reality, Ana María Aldón va confessar en una entrevista el respecte que li té a Rocío Carrasco com a filla de Rocío Jurado que és: «Jo no parlaré de Rocío Carrasco, perquè li tinc respecte. No sé el que ha pogut ocórrer» va contestar en ser preguntada pel distanciament entre mare i filla.

No obstant això, sí que es va atrevir a fer públic l'alegria que li produiria el fet que Rocío Carrasco arribés a una entesa amb els seus fills: «M'encantaria que hi hagués una reconciliació entre mare i filla, un fill és massa» va assegurar la dona d'Ortega Cano.