Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

La imprudència d'Isa Pantoja i Asraf enmig de la pandèmia que ha indignat molta gent

La filla d'Isabel Pantoja podria haver-se saltat el confinament perimetral sense justificació

La família Pantoja s'ha acostumat a viure de la polèmica. Mentre esperem conèixer com se soluciona el tema de l'herència de Paquirri i que té enfrontats a Isabel Pantoja i al seu fill Kiko Rivera, ara se suma una nova polèmica que involucra directament a la petita del clan Pantoja. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Isa Pantoja, qui ara es troba explotant al màxim la seva faceta d'instagramer, ha decidit deixar enrere la Comunitat autònoma de Madrid, lloc on resideix, per a viatjar fins a València i dormir en un luxós hotel ‘bombolla’.

Isa Pantoja i Asraf viatgen a la Comunitat Valenciana

Aquesta informació és més que comprovable, pel fet que la jove i la seva parella Asraf han compartit imatges a les xarxes socials lluint de moments de relax i bones vibracions. La parella ha dormit en un establiment que es caracteritza per tenir habitacions a l'aire lliure que només queden recobertes amb una lona transparent i que et permeten veure les estrelles en les nits que el cel queda destapat de núvols.

Aquesta experiència única a la qual s'ha sotmès la filla d'Isabel Pantoja no tindria res de dolent si no fos perquè s'ha produït a la meitat d'una pandèmia i amb una normativa que t'impedeix sortir en alguns casos del teu domicili i tampoc de la teva pròpia comunitat autònoma, tret que no sigui per motiu justificable i que res tenen a veure amb el plaer personal.

Concretament, Isa Pantoja ha viatjat fins a Castelló de la Plana per a promocionar un hotel de luxe que compta amb tota mena de detalls i que tothom voldria per a si mateix. La realitat és que la defensa de la jove és molt senzilla i podria al·legar que s'ha desplaçat per motius laborals, una de les excepcions que es contemplen per a viatjar. Encara que, si ho analitzem en profunditat, caldria veure quina part hi ha de feina i quina part de plaer hi ha en tot això.
 

El responsable de l'hotel aclareix el tracte que tenia amb la influencer

'Sálvame' s'ha posat en contacte amb l'hotel per a preguntar si és possible allotjar-se en aquest durant la pandèmia. Davant això, un responsable de l'establiment ha indicat que no està permès viatjar ni allotjar-se en hotels per plaer i només es contempla el seu ús per a raons vinculades a l'activitat estrictament comercial.