Diego Arrabal.

Telecinco, expectant per la salut de Diego Arrabal: Està delicat i «no pot més»

El col·laborador de 'Viva la vida' preocupa als seus companys i seguidors amb un missatge a Instagram

El 23 de gener, Diego Arrabal comunicava a través de les seves xarxes socials que va haver de ser ingressat a l'hospital per Covid-19. Ara, el fotògraf, encara hospitalitzat, ha compartit un nou missatge al seu compte d'Instagram que ha preocupat als seus companys i seguidors: «Jo et donaria el bon dia, dimarts... Només demano que la febra em deixi respirar, no puc més, massa dies», ha escrit el col·laborador de 'Viva la vida' per acompanyar una imatge en què es veu un dels monitors que registra la seva evolució.

El paparazzi ha publicat aquest missatge unes hores després de compartir una fotografia en què surt ell en una terrassa, vestit amb pantalons curts i sense samarreta: «Vull teletransportar-me», escriu en aquesta fotografia.

Els missatges de suport de companys i seguidors

A més, Diego Arrabal també ha informat sobre el seu estat de salut en el seu compte de Twitter: «Segueixo ingressat. Quina tranquil·litat. Espanya es queda sense vacunes, sense ministre i amb la pandèmia sense fre», ha escrit el col·laborador de 'Viva la vida' en to irònic.

Els seguidors del paparazzi han volgut enviar-li missatges de suport i destacar la seva absència en el programa de Telecinco. «Hola, Diego, espero que et recuperis aviat, en el programa es nota la teva absència, però sé i m'imagino que tornaràs. Recupera't i molta força. Una salutació», li ha escrit una seguidora.

«Espero que et recuperis aviat i et puguem veure una altra vegada a 'Viva la vida'. Una abraçada ben forta des de Saragossa», han estat les paraules que li ha dedicat una altra seguidora.

Els seus fans no han estat els únics que han volgut enviar missatges de suport i afecte i, per tant, companyes com Toñi MorenoMakoke li han deixat comentaris a les xarxes socials. Diego Arrabal ho agraeix i assegura que «són vitamines de les bones».

«M'esteu demostrant, tant públicament com en privat, que soc molt estimat, gràcies», ha manifestat el fotògraf a les seves xarxes socials.

La sorpresa que ha emocionat a Diego Arrabal

Tot i que ja feia dies que arrossegava malestar per la Covid-19, no va ser fins divendres quan va haver de ser ingressat a l'hospital. Va ser ell mateix qui va comunicar la notícia a través de les seves xarxes socials i va aprofitar per intentar conscienciar els seus seguidors. «Fa tretze dies que tinc el virus i ahir a la nit em van haver d'ingressar. No és cap broma».

El fotògraf va donar positiu en coronavirus unes setmanes després de rebre un vídeo de la seva mare a 'Viva la vida'. La mare de Diego Arrabal està ingressada en una residència i la situació epidemiològica no permet que es puguin veure. 

«És complicat, l'he vist dues vegades durant la pandèmia i el dia de Nadal vaig demanar un favor perquè el meu fill té set anys i feia 10 mesos que no la veia. M'ho va demanar ell, es resumeix en minuts, en una mirada, però és tot», va dir el fotògraf completament emocionat amb la sorpresa.

En aquell moment també va confessar que li costa dir «t'estimo» i mostrar els seus sentiments, però ara s'ho recorda constantment a la seva mare «perquè és el més bonic que pot dir-li un fill a una mare».