Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban esclata contra Anabel Pantoja: «Te'ls fots per on et càpiguen»

La 'princesa del poble' ha recriminat les accions d'Anabel

Una de les grans amistats reconegudes dins de l'univers de 'Sálvame' són la que conformen Belén EstebanAnabel Pantoja, però l'actualitat s'està carregant el vincle que les uneix i està fent del tot irreconciliable la relació que existeix entre ambdues. Recordem que fa uns dies les dues companyes van protagonitzar una gran topada per culpa de dues línies de joies que tenien com a imatge a cadascuna de les tertulianes i que, a més, les van acabar enfrontant amb una falsa disputa que es van inventar els propietaris amb la finalitat de promocionar les peces a través dels programes de Telecinco.

Finalment, les dues es van mig reconciliar en directe i Belén va destapar que havia estat un dels directius de l'empresa de bijuteria la que s'havia encarregat de ficar cullerada entre ambdues. Per aquest motiu i amb la intenció de remeiar la seva relació amb Anabel, va decidir trencar en directe amb l'empresa de joies, denunciant les males pràctiques que havien tingut.

Anabel traeix la seva amiga Belén

El que esperava la de Paracuellos era que Anabel també partís peres amb la marca, mostrant així també el seu disgust amb l'ocorregut, però això no ha ocorregut encara. La jove va al·legar que es reuniria amb la marca i que allí decidirà els passos a seguir, perquè afirma que té un contracte que l'obliga a estar amb ells, alguna cosa que podria ser fals perquè cap altre rostre compta amb un contracte d'exclusivitat com el que ella afirma que existeix.

A la meitat d'això, Anabel ha llançat ara una línia de bosses i, novament, ha comptat amb el suport de la seva amiga Belén, que no ha dubtat a promocionar dos dels exemplars en les seves xarxes. Sense saber que aquesta tarda Anabel l'atacaria sense motiu, no tendint per a res en compte el molt que l'està ajudant Belén.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Avui les joies han tornat a estar d'actualitat, perquè Miguel Frigenti ha realitzat un exhaustiu estudi en el qual afirma que Anabel està venent joies a un preu molt superior del preu real que tenen. Com era de preveure, això ha tornat a treure la guerra amb Belén Esteban i les espurnes han tornat a saltar.

Belén no ha entès que Anabel hagi plorat pel tema del preu de les joies, però que no plorés la setmana passada quan va protagonitzar la brega amb ella. Davant això, Anabel l'ha atacat dient que ella també la podria haver anomenat per a frenar tot això, recriminant que no ho va fer.

I això com era d'esperar, ha fet que Belén sortís del plató com una fúria, dient-li que es podia ficar les seves noves bosses per on li càpiguen, trencant peres així amb totes les col·laboracions sense ànim de lucre que està fent per amistat amb la Pantoja.