Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'

Els pares d'una concursant de 'La isla', estrelles indiscutibles del programa

Els pares de la concursant han sorprès a tothom per semblar fins i tot més joves que la seva filla

La tercera edició de 'La isla de las tentaciones' només ha emès una de les seves entregues i ja s'ha convertit en tot un fenomen social. Uns misteriosos vídeos filtrats a les xarxes han mostrat el que realment ha passat en el programa quan creien que no els estaven gravant. La productora responsable s'ha rentat les mans i assegura que no té res a veure amb les filtracions, però, això ha servit per posar al programa en el punt de mira i que no es parli d'una altra cosa.

Una de les protagonistes d'aquests vídeos és Marina, que apareix molt ben acompanyada d'Isaac, un dels temptadors, i que, segons sembla, li ha acabat agradant més del compte. El cas és que la jove no deixa de ser notícia, ja que ahir es va emetre el primer dels debats de les temptacions, en els quals es comenta l'actualitat del 'reality', i els espectadors han al·lucinat en descobrir qui eren els pares de la jove.

La primera sorpresa l'hem descobert quan Sandra Barneda ha presentat als col·laboradors i convidats de la nit. Una de les convidades era la mare de Marina i la veritat és que ha sorprès molt per la imatge juvenil que ha lluït, fins i tot, amb comentaris que afalagaven la seva bona presència i indicaven que semblava més la germana de la concursant i no la seva mare.

Aquesta no ha sigut l'única sorpresa de la nit. Els espectadors no han volgut deixar d'investigar i al cap de pocs minuts han aconseguit localitzar el pare de Marina, el qual compta amb un perfil propi a Instagram. Aquesta pàgina ha començat a multiplicar les seves visites i el nombre de seguidors ha anat creixent a mesura que anaven passant els minuts.

José Luis no té problema a mostrar els seus abdominals a Instagram, cosa que ha estat molt aplaudit pels espectadors i, fins i tot, alguns i algunes s'han ofert per anar a casa seva i assecar-lo si cal. De nou, la joventut del pare de Marina ha al·lucinat a tothom, semblant molt més jove del que segurament serà.

Suso enlluernat per la bellesa de la mare de Marina

Com és habitual, el debat de les temptacions ha comptat amb la presència de Suso Álvarez i els seus comentaris superficials. En un d'aquests, ha volgut referir-se a la bellesa de Marina, dirigint-se a la seva mare dient que la seva filla li semblava preciosa.

En aquest moment, Terelu ha interromput al seu company per revelar un secret i que ell no s'ha atrevit a verbalitzar. La filla de María Teresa Campos ha dit que el col·laborador també estava molt interessat en la mare de la concursant.

Aquesta dada que ara us donarem no s'ha pogut confirmar, està circulant per internet com la pólvora. Segons sembla, els pares de Marina s'han separat recentment i per tant, els dos tornen a estar al mercat per conèixer gent nova aprofitant ara aquesta estirada mediàtica.

Recordem que Marina ha entrat en el programa amb Jesús, el seu xicot i amb el qual vol posar a prova la seva relació. La gelosia ha estat sempre en l'ordre del dia i encara que, semblava que la gelosa era ella pel que van explicar al vídeo de presentació, sembla que ella seria la que estaria molt més avançada i s'hauria animat a conèixer a Isaac.

Un coneixement que seria amb molta amplitud, ja que el vídeo que es va filtrar de tots dos era d'allò més explícit i quedava més que clar que el 'feeling' entre ells estava més que servit. Veurem com segueixen avançant les nits a les viles de l'amor, i si la relació entre Marina i Jesús surt reconfortada o si pel contrari, es trenca per complet.