YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Retorn a l'infern: Isabel Pantoja podria enfrontar-se a sis anys de presó

La cantant podria enfrontar-se a delictes molt greus i que podrien portar-li les pitjors de les conseqüències

Isabel Pantoja arribant a l'aeroport per marxar a 'Supervivientes'
Retorn a l'infern: Isabel Pantoja podria enfrontar-se a sis anys de presó | Europa Press

Kiko Rivera ho va tornar a dir aquest diumenge passat al 'Deluxe'. La seva mare dorm molt poc i aprofita la nit per mirar-se de dalt a baix les xarxes socials i enviar missatges a tot aquell que se li presenti. Segurament la falta de son d'Isabel Pantoja pot ser degut a tots els mals de cap que acumula i que podrien convertir-se en conseqüències molt dures per a ella.

Fins ara crèiem que només era el seu fill Kiko qui li anava a demanar retre comptes sobre l'herència de Paquirri, però, ja són moltes les veus que asseguren que la 'tonadillera' tindria problemes molt més seriosos i que podrien portar-la a un lloc que ja li és molt familiar.

El passat cap de setmana, 'Viva la vida' exposava uns documents en els quals es destapava una gran bomba per a Isabel Pantoja. Aquests desprenien un seguit de moviments econòmics que no s'ajustarien a la legalitat i, que per tant, donarien al fet que la cantant hagués d'afrontar les seves conseqüències.

Aquestes conseqüències les va avançar ahir Kiko Matamoros a 'Sálvame', admetent que Isabel Pantoja podria enfrontar-se a sis anys de presó si no aconsegueixen demostrar la seva innocència en tot aquest assumpte. El que ha volgut deixar clar, és que en tot aquest assumpte no té res a veure Kiko Rivera i que per tant, són cursos legals molt diferents dels que se seguiran.

Segons sembla, l'any 2002 una de les societats de la cantant va encarregar unes reformes a una constructora, però aquesta es va declarar en fallida i la cantant va haver de negociar el pagament amb una segona empresa i que actuava amb beneficiària dels deutes de la primera i que havia desaparegut.

Segons sembla, la cantant o el seu entorn, van negociar amb la segona empresa i van rebaixar l'import a pagar, el qual es va carregar sobre la finca de 'Mi Gitana', i que més tard li faria falta a la cantant per reunir els 1.200.000 euros que li demanaven per poder pagar la multa i sortir de presó.

Sempre segons 'Viva la vida' i les dades que va aportar Paloma García Pelayo a 'El programa d'AR', el germà de la cantant, Agustín Pantoja, va aconseguir vendre 'Mi Gitana' mentre la seva germana es trobava a la presó, per així aconseguir treure-la d'aquesta. Aquesta venda sembla que no es va realitzar de la manera més correcta, i l'import es va ingressar en un paradís fiscal, per la qual cosa, la transacció podria considerar-se del tot il·legal.

Possible aixecament de béns i presumpte intent d'estafa

Si bé és cert que la venda la va fer el seu germà, sembla que aquest comptaria amb els poders de la seva germana i per tant, la seva mala gestió podria comportar-li també problemes a la 'tonadillera' que tornaria a passar per una situació molt complicada i que la portaria a tornar a baixar als inferns.

Però encara hi ha més, 'Socailité' també ha estat investigant sobre els deutes que té Isabel Pantoja. Per a això van comptar amb la periodista Ángela Portero, que va aportar una xifra de diners que podria deure la cantant a Hisenda i a particulars que li van prestar diners quan ho va necessitar.

Aquesta xifra és difícil fins de dir, deu milions d'euros. Entre els damnificats es troben diversos fans de la cantant i també personalitats famoses molt properes a ella i també al seu fill Kiko. Entre aquests es troben el seu mateix fill, Chelo García-Cortés o Tamara Gorro entre molts altres.

De moment, cap d'ells ha volgut aclarir si aquest deute és cert i si de ser-ho, ja ha estat esmenat per la cantant. Ara, faltarà veure finalment quines accions pren Kiko Rivera contra la seva mare, ja que aquests poden complicar encara més el futur de la cantant de 'Marinero de luces'.


Comentaris

envia el comentari