YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cristina Pedroche dona finalment la notícia que portava mesos buscant

La col·laboradora de 'Zapeando' presentarà 'Love Island', el nou 'reality' de seducció d'Atresmedia

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall
Cristina Pedroche presentarà el nou 'reality' d'Atresmedia 'Love Island' | GTRES

Cristina Pedroche, col·laboradora de 'Zapeando', serà l'encarregada de presentar la versió espanyola de 'Love Island', un dels 'reality' més seguits internacionalment. El programa, propietat d'ITV Studios ('Pasapalabra'), el produirà 'Boomerang TV', que s'ha encarregat de realitzar altres concursos com 'La Voz' o 'Top Chef'.

Segons informa Rocco Steinhäuser, tot apunta que Cristina Pedroche serà la presentadora idònia per dirigir el nou 'reality'. Ara bé, des d'Atresmedia s'assegura que encara no hi ha res signat. La parella de Dabiz Muñoz ho ha comunicat en el seu compte d'Instagram: «Fa bona tarda per presentar alguna cosa, no?», ha escrit.

El nou 'reality' d'Atresmedia s'emetrà a 'Neox'

La productora espera poder emetre el programa, la primavera vinent, a 'Neox', canal d'àmbit juvenil d'Atresmedia. L'emissió del nou 'reality' s'emetrà dies després de la seva gravació per tal que els espectadors puguin seguir tota la història sense perdre el fil. 

Hi ha diferents factors que influeixen en el fet que 'Love Island' s'emeti a 'Neox' i no a 'Antena 3': «primer perquè és la cadena líder entre els joves; segon, perquè en ser un programa en què s'emetrà diàriament és molt més flexible en aquesta cadena; i, tercer, perquè creiem que és un revulsiu per al canal», ha assenyalat Carmen Ferreiro, directora d'entreteniment d'Atresmedia, a 'Bluper'.

Per altra banda, els abonats a 'Atresplayer Premium', la plataforma de pagament del grup Atresmedia, podran tenir accés exclusiu a diferents continguts del 'reality', de manera que 'Love Island' també servirà per seduir els potencials subscriptors de la plataforma d'Atresmedia.

Un gran èxit d'audiència al Regne Unit

'Love Island' ha estat tot un èxit al Regne Unit entre els joves de 16 a 34 anys, el 'target' més important  per la seva alta participació en les xarxes socials. D'altra banda, encara no es coneix el lloc de gravació de 'Love Island'.

La versió anglesa de 'Love Island' consisteix en la participació de 12 homes i dones que han de conviure en una luxosa vila i buscar l'amor durant un mes i mig. La vila està perfectament equipada amb una setantena de càmeres perquè els espectadors no es perdin cap detall.

Així és la mecànica de 'Love Island'

Tan sols començar 'Love Island', s'aparella als solters i solteres que han decidit participar en el 'reality'.  Aquestes parelles han d'evitar caure en la temptació de les noves incorporacions que van entrant al programa diàriament. Si un concursant no troba la seva mitja taronja, no pot seguir a 'Love Island' i, per això, ha d'abandonar el 'reality'. La parella guanyadora és aquella que arriba fins al final després de superar les diferents proves durant aquest mes i mig.

La versió britànica és l'original i ja fa sis edicions que funciona. La primera edició es va emetre l'any 2005, tot i que no ha estat fins a les últimes on s'han disparat les xifres d'audiència. A més, el programa d'ITV Studios també s'ha fet en altres països com Austràlia, Alemanya, Suècia i els Estats Units.


Comentaris

envia el comentari