YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El diumenge, dia clau a la vida del clan Campos i Alejandra Rubio ho té molt clar

Aquest dia la filla de Terelu no deixarà indiferent ningú

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
El diumenge, dia clau a la vida del clan Campos i Alejandra Rubio ho té molt clar| GTRES

Alejandra Rubio és la menor de Las Campos i la que fa menys temps que està en televisió, però, tot i això, és una de les que suscita més interès entre el públic. Per aquest motiu tot el que fa, com els seus canvis de 'look', o diu generi curiositat.

I ara precisament és notícia, perquè se li ha preguntat sobre l'última exclusiva que ha donat la seva tia, Carmen Borrego. La jove no ha volgut manifestar-se al respecte, però sí que ha deixat una cosa molt clara: que ho farà el pròxim 31 de gener a 'Viva la vida', on col·labora.

L'última exclusiva de Carmen Borrego

La filla petita de María Teresa Campos ens ha sorprès aquesta setmana concedint una nova entrevista a la revista 'Lecturas', en la qual ha revelat, per exemple, que està patint amenaces de mort. No obstant això, també ha aprofitat l'exclusiva per carregar durament contra María Patiño, que tant l'ha criticat.

Tanmateix, potser el més sorprenent és que Carmen Borrego, de la mateixa manera, ha parlat de la seva neboda Alejandra Rubio, i no precisament de forma positiva. En concret, aquesta ha revelat que la jove li ha fet mal amb alguna actitud o comentari que ha tingut a la televisió.

La reacció d'Alejandra Rubio

Després que la seva tia la critiqués a l'esmentada revista, la premsa ha volgut conèixer de primera mà l'opinió de la filla de Terelu. Per això, diferents reporters l'han abordat al carrer perquè comentés què havia passat. Així, tal com ha publicat 'Cotilleo.es', se li ha fet la següent pregunta: «Carmen diu que li has fet mal, però que ets una noia jove. Diu una mica el mateix de sempre. No sé si estàs cansada».

Davant aquesta qüestió, Alejandra Rubio ha estat molt contundent: «Ja parlaré i diré el que penso aquest cap de setmana». De la mateixa manera, ha afegit sobre l'exclusiva de la seva tia: «Que faci el que vulgui, no tinc res més a dir (...). Jo no he de donar-li permís a ningú, ella ja sap el que fa i ja està».

El 31 de gener, data clau

Els reporters no han volgut desaprofitar l'oportunitat de preguntar-li a Alejandra Rubio sobre el que la seva progenitora, Terelu, pensa del que ha fet la seva germana. I la neboda de Carmen ha tornat a ser molt contundent al respecte: «La meva mare no sé, no he parlat amb ella, la veritat». Això sí, ha deixat palès que «ja parlaré el diumenge, però no he parlat amb elles d'aquest tema».

Així és com ha deixat clar que aquest pròxim 31 de gener, s'asseurà al plató de 'Viva la vida' com a col·laboradora que és, però des de la seva cadira no dubtarà a comentar el que li ha semblat l'entrevista de la seva tia. I no només això, també exposarà què pensa respecte a les paraules gens agradables que aquesta li ha dedicat.

Està clar que les seves declaracions susciten interès i és que és molt probable que des d'aquest diumenge les coses canviïn en el si de les Campos, ja que, possiblement, la relació entre neboda i tia no torni a ser la mateixa. I, per tant, tampoc la de Terelu amb la seva germana, perquè segurament no li ha agradat que parli de la seva filla.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes en plató
Carmen Borrego i Terelu Campos podrien marcar un abans i un després en la seva relació | Mediaset

Potser ha de ser la matriarca de la família, María Teresa Campos, qui posi calma en tota aquesta situació. Una dona a la qual, com la seva neta, ha reconegut, «ja s'ha oblidat l'enuig que va tenir amb Isabel Gemio. A la fi, ha quedat en una ximpleria i ja està».


Comentaris

envia el comentari