Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier podria haver flirtejat amb el pare d'una coneguda concursant de Telecinco

El presentador català ha admès que van enviar-se missatges a través d'Instagram

‘La isla de las tentaciones’ és avui actualitat per una singular relació entre Jorge Javier Vázquez i el pare d'una de les concursants. En concret, ens estem referint a José Luis, de 42 anys i que és el pare de Marina, una jove sevillana que està donant molt a parlar pel seu flirteig amb Isaac malgrat tenir parella, Jesús.

Els dos primers citats homes s'ha donat a conèixer que havien intercanviat missatges per Instagram. Això ha succeït sense que el presentador de 'Sálvame' conegués que el seu interlocutor era el progenitor de l'esmentada participant. D'aquí ve que hagin sorgit els rumors que podria haver-hi hagut un flirteig entre ells.

Jorge Javier i José Luis es coneixen en persona

Per a poder defensar l'actitud de Marina a 'La isla de las tentaciones' el seu progenitor ha acudit a 'Sálvame'. I ho ha fet manifestant que la seva filla «és un canó i divertida. Li agrada el joc i no està fent res fora del normal».

No obstant això, durant la seva explicació ha succeït una cosa inesperada. I és que Jorge Javier Vázquez ha confessat que havia parlat prèviament amb José Luis a través de xarxes socials. En concret, ha explicat que havien conversat via Instagram i que aquesta tarda es coneixien en persona després d'aquestes xerrades.

Els missatges previs que havien intercanviat

El presentador ha explicat que la situació viscuda amb el pare de Marina ha estat una confusió. Tot va succeir quan José Luis, de 42 anys, va contactar amb Vázquez enviant-li un missatge en aquesta xarxa social. Missatge que deia que la gent li havia comentat que havien de conèixer-se. Aquestes paraules van ser interpretades per Jorge Javier com un flirteig en tota regla, i és que no sabia que aquell era el pare de Marina.

Així, el català ha explicat: «Veig la foto i dic 'Hòstia, quin tío! Amb uns abdominals, uns quàdriceps...». Precisament perquè el va atreure físicament, el presentador va decidir respondre-li i ho va fer preguntant-li el per què havien de conèixer-se.

José Luis li va contestar dient que era el pare de Marina. Una resposta que Jorge Javier va seguir sense enxampar: «Hi ha molts gais que anomenen fills als seus gossos així que li vaig preguntar si Marina és un ésser humà». I el sevillà li va dir: «Jo crec que sí, des de fa 22 anys».

Aquesta situació confusa viscuda entre tots dos ha provocat que Vázquez no hagi pogut evitar sentir-se una cosa incòmoda. Així, ha reconegut: «Després en veure-ho avui aquí, he dit 'Ostres, quina vergonya!'». Això sí, José Luis s'ha pres a riure la confusió del flirteig. No obstant això, ha deixat clar que no és bisexual i que li encanten les dones.

José Luis, com la seva filla, disposat a tot

Igual que Marina està fent a 'La isla de las tentaciones', José Luis, separat de la mare d'aquella que també ha causat furor, està disposat a tot. Sí, s'ha lliurat per complet en la seva visita a 'Sálvame'. Tant és així que fins i tot s'ha marcat un 'chuminero' amb Lydia Lozano.

I és clar que pot ser el principi d'una 'carrera' en televisió. Ho diem perquè, a més de continuar defensant a la seva filla en platons, ha deixat clar que li encantaria ser concursant de 'Supervivientes'.

Ell sap que cal donar que parlar per a tenir minuts en la pantalla petita i pretén fer-ho. Bona mostra d'això és que avui s'ha emès a 'Socialité' un missatge que ell havia enviat a la seva presentadora, a María Patiño. En concret, li ha dit: «M'agrada moltíssim María, la seva manera de ser, la seva força. Estic disposat a donar-li tot el que ella em demani».

I a això ha afegit: «María, tinc moltes ganes de conèixer-te. Aquí estic per al que necessitis, aquí em tens. Em sembles una tia amb força, amb coratge. A mi m'agraden les dones així». Paraules que han enrojolat a la periodista, però ha estat molt clara en contestar-li: «És un afalac, però hi ha un problema: jo sóc una dona absolutament enamorada». No obstant això, veient el fort que va José Luis, és clar que continuarà donant que parlar.